Επαφές με τους «μιντιάρχες»…

Υποσχέσεις για… ολιγοήμερη διαφοροποίηση, με «κανονικά» πρωτοσέλιδα και περισσότερο ραδιοφωνικό χρόνο έλαβαν οι “κυανόλευκες” επιτροπές…

Οι επιτροπές δράσης του «κυανόλευκου» χώρου, οι οποίες δίνουν τον αγώνα της δικαίωσης (Ιδρυτικό Σωματείο και Επιτροπή Δικαίωσης – Σωτηρίας) ανέλαβαν μία ακόμη εξαιρετικά σημαντική πρωτοβουλία προς την κατεύθυνση της ουσιαστικής προβολής της όλης προσπάθειας. Πραγματοποίησαν, δηλαδή, επαφές με τους επικεφαλής των αθλητικών media της Θεσσαλονίκης και προσπάθησαν να δώσουν λύση σε ένα τεράστιο επικοινωνιακό πρόβλημα.

Ήταν μια επιβεβλημένη κίνηση, όχι διότι αποτέλεσε αντικείμενο δημόσιας πρότασής μας μέσω της BlueArena, αλλά διότι αποτελεί κρίσιμο στοιχείο για την επιτυχή έκβαση της προσπάθειας. Το να κοινωνείς ένα πρόβλημα και μάλιστα να κοινωνείς το δίκαιο των αιτημάτων σου είναι σαφές ότι αποτελεί όπλο στη σύγχρονη πραγματικότητα της πληροφορίας, την οποία καθημερινώς βιώνουμε και στην οποία καθημερινώς έχουμε μάθει να λειτουργούμε.

Τα μέλη των επιτροπών πρωτοβουλίας μίλησαν «με ανοιχτά χαρτιά» με τους «μιντιάρχες» της πόλης και εξέφρασαν την αποστροφή, που αισθάνεται η ευρεία μάζα των οπαδών του Συλλόγου για τη συμπεριφορά, που επιφυλάσσουν – παραδοσιακά – στον Ηρακλή τα μέσα τους. Επεσήμαναν, ωστόσο, ότι στην παρούσα φάση, δεν θα πρέπει να συνεχιστεί αυτή η αντιμετώπιση, καθώς θα συνεπάγεται με συνηγορία των ΜΜΕ και των υπευθύνων τους στην ολοκλήρωση του σκανδάλου εκτέλεσης του Ημίθεου.

Από την πλευρά τους, οι προϊστάμενοι των αθλητικών media της Θεσσαλονίκης, «πιπίλισαν» για πολλοστή φορά τη γνωστή «καραμέλα» (που ποτέ δεν λιώνει, η άτιμη) της «δημοτικότητας» και της ανάγκης «βιοπορισμού» των Μέσων τους, μέσω της μεγαλύτερης προβολής (της ακραία και σκανδαλωδώς μεγαλύτερης, βεβαίως) των άλλων ομάδων. Ωστόσο, υποσχέθηκαν ότι τις ημέρες πριν το Διαιτητικό θα «προσφέρουν» στον Ηρακλή και στον αγώνα του την πρωτοσέλιδη προβολή που του αξίζει και του πρέπει, ενώ φάνηκαν διαθέσιμοι να προσφέρουν σημαντικά περισσότερο ραδιοφωνικό χρόνο για το τεράστιο θέμα της ομάδας.

Ασφαλώς, οι οργανωμένοι οπαδοί του Συλλόγου δεν προτίθενται να επαναπαυθούν στις υποσχέσεις των «μιντιαρχών», αλλά είναι σαφές ότι δεν αποκλείουν «ακτιβιστικού» χαρακτήρα πρωτοβουλίες – παρεμβάσεις ενημέρωσης του κόσμου, μέσω των αθλητικών συχνοτήτων της πόλης…

 

 

Σχετικά Άρθρα

Eπέστρεψε ο Σούλης! “Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς μπροστά μας!” (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top