Ξανά στους δρόμους – Συλλαλητήριο (4/7) ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ

Απολύτως ενωμένοι για την οριστική δικαίωση

Ερασιτέχνης, Ηρακλής, Ποδόσφαιρο
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η σαπίλα και η διαφθορά του Ελληνικού ποδοσφαίρου αισιοδοξούν ότι την επόμενη εβδομάδα που έρχεται θα τελειώσουν με το αγκάθι που ονομάζεται Ηρακλής.
Όλα τα μυνήματα που έρχονται συνηγορούν ότι θα καταφέρουν. Μοναδικός αστάθμητος παράγοντας ο οποίος μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες και να γύρει την πλάστιγγα προς την πλευρά του Δικαίου αιτήματος του Ηρακλή είναι ο κόσμος του και μόνο αυτός.
Αυτός καλείται για ακόμη μία φορά να σηκώσει το βάρος της δικαίωσης της ομάδος. Από αύριο Πέμπτη 29/6 τις απογευματινές ώρες τα γραφεία του Γ.Σ. Ηρακλή θα είναι ανοιχτά για τους φιλάθλους και του οπαδούς της ομάδος.Καθημερινά θα υπάρχει ενημέρωση και συντονισμός για το μεγάλο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη τρίτη 4/7 στις 19:00 με αφετηρία το Ιβανώφειο.
Η τρίτη 4/7 σηματοδοτεί την κορύφωση του αγώνα για τη δικαίωση του Συλλόγου και σηματοδοτεί την αρχή του αγώνα για την οριστική απελευθέρωση του.
Ο ζωντανός Ηρακλής θα βρίσκεται την Τρίτη στις 19:00 στο Ιβανώφειο και θα είναι χιλιάδες.
Οι κάτωθι υπογράφοντες της ανακοίνωσης
1) Ιδρυτικό Σωματείο Ηρακλής 1908
2)Τα τμήματα του Γ.Σ. Ηρακλής Στίβος Τμήμα Καλαθοσφαίρισης Τμήμα Κολύμβήσης Τμήμα Πόλο Τμήμα Συγχρονισμένης Κολύμβησης Τμήμα Judo Τμήμα Πετοσφαίρισης Τμήμα Hockey Τμήμα Rugby Τμήμα Cricket Όμιλος 1899
Επιτροπή Σωτηρίας ¨Πρωτοβουλία για την δικαίωση του Ηρακλή”
Αυτόνομη Θύρα 10
ΣΦΗ Athens Club

Σύνδεσμός Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ηρακλή

Σχετικά Άρθρα

“Πρώτα να αποδείξει ποιος είναι, μέσω του βόλεϊ…”

Ποδόσφαιρο

Back to Top