Βαφειάδης: “Tα πάντα για την τελική μας δικαίωση”

Ενώ δεν παρέλειψε να στείλει το μήνυμα του στο μεγαλομέτοχο του Ηρακλή.

Ο πρόεδρος του ιδρυτικού σωματείου, Νίκος Βαφειάδης μίλησε στο Arena fm 89.4 για τις επόμενες κινήσεις του σωματείου καθώς και για το την προσφυγή στο διαιτητικό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις :

Αναφορικά με την προσφυγή στο διαιτητικό: «Υπάρχει περίπτωση να κάνουμε παρέμβαση, αλλά δεν έχουμε καταλήξει ακόμα στο πρόσωπο που θα πάρει μέρος σαν πρόσθετη παρέμβαση, τον δικηγόρο δηλαδή. Αύριο το σημαντικότερο από όλα είναι η διακομματική ,στην οποία έχουμε καλέσει όλους τους βουλευτές της Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης. Καλέσαμε επίσης τα τρία επιμελητήρια της Θεσσαλονίκης , τον δήμαρχο και τον περιφερειάρχη. Η απόφαση δικαίωσης του Ηρακλή πρέπει να δοθεί με πολιτικά μέσα καθώς ο αθλητισμός είναι διαβρωμένος, μετά τις αλλοπρόσαλλες αποφάσεις που βγαίνουν. Εμείς δεν ζητάμε χάρες, αυτό που ζητάμε είναι να εφαρμοστούν οι νόμοι. Η λύση  πρέπει να δοθεί πολιτικά.

Έχουμε ενημερώσει εγκαίρως όλους τους βουλευτές Θεσσαλονίκης, όποιος δεν έρθει, θα ανακοινωθεί για να γνωρίζει και ο κόσμος του Ηρακλή, ποιοι τελικά θέλουν σε αυτή την πόλη, να ισχύουν οι νόμοι.

Όσοι θα βρεθούμε εκεί θα δώσουμε τα πάντα για να δικαιώσουμε τον Ηρακλή. Δεν γίνεται να ρίξουν την ομάδα για τρίτη φορά εξωαγωνιστικά παρανόμως.

Το επόμενο βήμα είναι να μπορέσουμε ένα βρούμε μια διάδοχη κατάσταση η οποία θα πάρει επιτέλους τα σκήπτρα από τον κ.Παπανασάκη και να μπορέσει να οδηγήσει τον Ηρακλή σε κάτι καλύτερο».

Αναφορικά με τον Σπύρο Παπαθανασάκη: «Το μόνο πράγμα που θέλω να πω στον κ.Παπαθανασάκη είναι πως όταν τελειώσει αυτή η ιστορία, να βρει έναν άνθρωπο να μεταβιβάσει γιατί οι μέρες του και οι ώρες του στον Ηρακλή έχουν τελειώσει προ πολλού . Αν το καταλάβει αυτό μόνο κερδισμένος θα βγει, δεν μπορεί να κερδίσει τίποτα άλλο από τον Ηρακλή».

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top