Ποντίκης: “Κάναμε ότι περνούσε από το χέρι μας”

Αισιόδοξος για την κατάληξη της προσφυγής φάνηκε ο Νίκος Ποντίκης

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Στο ραδιόφωνο Metropolis 95.5 μίλησε ο Νίκος Ποντίκης λέγοντας πως ο Ηρακλής έχει ελπίδες για δικαίωση στο διαιτητικό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του μέλους της Επιτροπής Σωτηρίας.

Τι ελπίδες υπάρχουν για τον Ηρακλή;

«Ελπίδες υπάρχουν πολλές δεδομένο ότι υπάρχει και το δικασμένο στην υπόθεση Πουρτουλίδη, όπου και το Διαιτητικό Δικαστήριο μας δικαίωσε , είμαστε αισιόδοξοι ότι θα συμβεί και το ίδιο. Τι δίκαιο είναι με τον Ηρακλή, επομένως είμαστε αισιόδοξοι.

Θεωρείται πως ό,τι περνούσε από το χέρι σας το κάνατε;

«Βεβαίως και με το παραπάνω θα έλεγα. Τρέχουμε σχεδόν κάθε μέρα. Πιέζουμε όσο μπορούμε προς κάθε κατεύθυνση».

Έχουμε μια απόφαση της Λίγκας πριν από δύο χρόνια, την επικύρωση της από εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ και ενώ περάσανε δύο χρόνια, δεν την περάσανε ούτε στον ΚΑΠ ούτε στην προκήρυξη του πρωταθλήματος, με συνέπεια να αναρωτιέται ο καθένας ότι εδώ κάποια παιχνίδια παίζονται».

«Εμείς ξέρουμε πως η προκήρυξη δεν μιλάει για υποβιβασμό, από εκεί και έπειτα δεν ξέρω τους λόγους που το αμέλησαν αυτό. Ενδεχομένως για να εξυπηρετήσουν  κάποιους. Όμως έτσι δεν γίνεται να λειτουργήσει το ποδόσφαιρο. Πρέπει να είναι σαφέστατοι οι κανονισμοί και να εφαρμόζονται από όλους, να μην εξαιρείται κανένας, όχι μόνο για τον Ηρακλή αλλά για τον οποιονδήποτε. Διαμαρτυρόμαστε γιατί αυτή είναι μια ποινή που δεν προβλέπεται στο «ευαγγέλιο» του ελληνικού ποδοσφαίρου. Όλα αυτά που κάνουμε τα κάνουμε γιατί θέλουμε να εφαρμοστεί η νομιμότητα.

Όλα πρέπει να κρίνονται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Πρέπει να υπάρχουν και ποινές, αλλά αυτό που κερδίζεις στον αγωνιστικό χώρο δεν πρέπει να το χάνεις».

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Ο πρώτος ποδοσφαιρικός αγώνας, με τoν Όμιλο Φιλομούσων!

Ποδόσφαιρο

Back to Top