Η “υπομονή” (τους) εξαντλήθηκε, η αδιαφορία του συνεχίζεται…

Η “εγκληματική” αδιαφορία του Σπύρου Παπαθανασάκη, αδειάζει καθημερινά το ρόστερ του Ηρακλή…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Καθημερινές είναι πλέον οι ειδήσεις που αφορούν αποχωρήσεις παικτών του Ηρακλή από το ρόστερ της ομάδας ή ενδιαφέρον άλλων ομάδων για την απόκτησή τους.

Ηδη Σαραμαντάς, Κούρος, Στάμου, Δώνης, Τζανετόπουλος, Λεοζίνιο, Μοντέιρο έχουν αποχωρήσει, ενώ στην… πόρτα της εξόδου βρίσκονται και οι Ιντζόγλου, Πασάς, Αγγελόπουλος, Ζιαμπάρης.

Βέβαια, άγνωστο παραμένει το μέλλον και των υπολοίπων παικτών με τους Χουάντερσον, Γιαννίκογλου, Περόνε, Λουκίνα να δείχνουν κάποια επιπλέον περιθώρια ανοχής και υπομονής…

Παρόλα αυτά και παρά το γεγονός πως η μισή Σούπερ Λιγκ ψωνίζει παίκτες στην “πλάτη” του Ηρακλή, κανείς από την “διοίκηση” δεν δείχνει ικανός να κάνει το παραμικρό για να αντιστρέψει την υπάρχουσα κατάσταση.

Εδώ και δύο πλέον μήνες κανείς από τους ποδοσφαιριστές δεν είχε την παραμικρή ενημέρωση από τα στόματα των ανθρώπων που θέλουν να λένε πως έχουν τις τύχες της ομάδας στα χέρια τους.

Δυστυχώς, η υπομονή όλων τους εξαντλήθηκε και ο Ηρακλής κινδυνεύει να μείνει με άδειο ρόστερ, κάτι που αν συμβεί θα έχει φαρδιά, πλατιά την… υπογραφή του Σπύρου Παπαθανασάκη.

 

Σχετικά Άρθρα

Στη Χαλάστρα, Μάνσφιλντ, Κοβάσεβιτς και Μαλέσεβιτς! (pics)

Ποδόσφαιρο

Back to Top