Φουλ του… ρεκόρ!

Με πέντε μετάλλια, τέσσερα ρεκόρ και ικανοποιητικές εμφανίσεις επιστρέφουν τα… δελφίνια του Ηρακλή

Άλλα αθλήματα

Με πέντε μετάλλια, τέσσερα ρεκόρ συλλόγου και ικανοποιητικές εμφανίσεις επέστρεψαν από την Αθήνα και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών οι κολυμβητές-τριες της ομάδας μας και έδειξαν πως ο Ηρακλής όπου αγωνίστηκε με 12 αθλητές αποτελεί πλέον μία υπολογίσιμη δύναμη και σε επίπεδο Ανδρών-Γυναικών.

Τα πέντε μετάλλια (4 ασημένια,1 χάλκινο) αποτελούν και ρεκόρ συγκομιδής μεταλλίων στην ιστορία του συλλόγου μας ενώ οι 71 βαθμοί που κατακτήθηκαν έφεραν την ομάδα μας στην 7η θέση στην γενική βαθμολογία που αποτελεί την καλύτερη θέση στην ιστορίας της και την 4η θέση στις Γυναίκες.

Τέσσερα ήταν και τα ρεκόρ συλλόγου που καταρίφθηκαν σε αυτούς τους αγώνες με ”δράστες την Ηλιάνα Οικονόμου στα 50 και 100 ελεύθερο με 26.53 και 57.25 αντίστοιχα και το Θανάση Στεφόπουλο στα 50 και 100 ύπτιο με 27.63 και 58.62 αντίστοιχα.

Παραλίγο ρεκόρ και από την σκυταλοδρομία 4χ200 ελεύθερο Γυναικών όπου αγωνίστηκε με Νεάνιδες (Λιακοπούλου Μελίνα,Κρητικού Βιβή, Τσέτουρα Κωνσταντίνα,Ραυτοπούλου Φιλιώ) και για μόλις 1,27 του δευτερολέπτου δεν κατάφερε να καταρρίψει το Πανελλήνιο ρεκόρ Νεανίδων αλλά απέσπασε την 2η θέση και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο.

Ασημένιο μετάλλιο είχαμε και από την 4χ100 Γυναικών με τις  ( Λιακοπούλου Μελίνα, Κρητικού Βιβή, Ραυτοπούλου Φιλιώ, ΟικονόμουΗλιάνα) επιβεβαιώνοντας την πολύ καλή ομάδα Γυναικών που διαθέτει πλέον ο Ηρακλής.

Ένα ασημένιο μετάλλιο, μία 4η και μία 6η θέση στα 1500,800 και 400 ελεύθερο ήταν ο απολογισμός για την Βιβή Κρητικού δείχνοντας πως αποτελεί μια σταθερή αξία στα αγωνίσματα των μεγάλων αποστάσεων.

Το ασημένιο μετάλλιο στα 200 ελεύθερο κατέκτησε και η Φιλιώ Ραυτοπούλου όπου συμμετείχε σε ακόμα δύο τελικούς πάιρνοντας την 5η θέση στα 400 ελεύθερο και την 6η στα 100 ελεύθερο με καλές εμφανίσεις.

Ένα χάλκινο στα 100 ελεύθερο και μία 5η θέση στα 50 ελεύθερο κατέκτησε η Ηλιάνα Οικονόμου στην πρώτη της παρουσία σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα με τα χρώματα του Ηρακλή.

Καλή εμφάνιση και συνεπής με την παρουσία τους σε τελικό είχαν και ο Χρήστος Χαρατάσος στα 400 ελεύθερο και η Κέλη Λάμπρου στα 200 ύπτιο όπου κατέκτησαν και οι δύο την 7η θέση σε δύο αρκετά γρήγορα αγωνίσματα.

Στους αγώνες αγωνίστηκαν και βρέθηκαν κοντά σε τελικούς και είχαν καλά πλασαρίσματα και οι : Λιακοπούλου Μελίνα,Τσέτουρα Κωνσταντίνα, Αποστόλου Γεωργία,Ραυτοπούλου Σοφία, Στεφόπουλος Θανάσης, Κούτρης Δημήτρης και Λημνιός Πλούταρχος.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους κολύμβητές μας και καλή συνέχεια στους περισσότερους από αυτούς όπου θα μας εκπροσωπήσουν και στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα κατηγοριών μέσα στον Ιούλιο.

Πηγή: iraklis-swimm.gr

Back to Top