“Τσέκαραν” προπονητές στον Λεβαδειακό

Συνεχίζουν το χτίσιμο για τη νέα χρονιά στον Λεβαδειακό…

Διάφορα, Ποδόσφαιρο

Μπορεί ο Λεβαδειακός να υποβιβάστηκε αγωνιστικά στην Football League, ωστόσο οι ομάδες της Λίγκας ψήφισαν κατά στην παραμονή του Ηρακλή στη μεγάλη κατηγορία λόγω μη αδειοδότησης.

Οι “κυανόλευκοι” θα προσφύγουν στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ για την ανατροπή της απόφασης-σκάνδαλο του υποβιβασμού, ενώ οι Βοιωτοί συνεχίζουν το χτίσιμο για τη νέα χρονιά χωρίς βέβαια κι αυτοί να γνωρίζουν που θα αγωνίζονται.

Μάλιστα η ΠΑΕ Λεβαδειακός “τσέκαρε” τους υποψήφιους προπονητές για την ερχόμενη ποδοσφαιρική χρονιά και εξέδωσε ανακοίνωση.

Αναλυτικά:

“Ολοκληρώθηκαν οι επαφές της ΠΑΕ Λεβαδειακός με τους υποψήφιους προπονητές για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο. Ο τεχνικός διευθυντής Δημήτρης Φαράντος είχε συνεχόμενες επαφές καθ΄όλη τη διάρκεια της εβδομάδας που πέρασε και κατόπιν τούτου θα ενημερώσει τον μεγαλομέτοχο και το Δ.Σ. της ΠΑΕ. Μάλιστα εντός ελαχίστου χρονικού διαστήματος θα υπάρξει και επίσημη ανακοίνωση για τον νέο προπονητή που σίγουρα θα συνάδει με την εν γένει φιλοσοφία που διέπει την ομάδα”.

Σχετικά Άρθρα

Περίτρανη δικαίωση για Ηρακλή: Εκτός υποψιών για παράνομο στοιχηματισμό!

Ποδόσφαιρο

Back to Top