Ενίσχυση εν’ όψει Διαιτητικού

Ενισχύεται νομικά ο Ηρακλής στην πιο κρίσιμη δικαστική “μάχη” στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ

Ο Ηρακλής θέλει να βγει… νικητής σε ακόμη μία “μάχη” με την Σούπερ Λιγκ. Στην πρώτη προσφυγή στο Διαιτητικό της ΕΠΟ επικράτησε… πανηγυρικά όσον αφορά την υπόθεση Πουρτουλίδη.

Ωστόσο, οι ομάδες της Λίγκας έβαλαν σκοπό πως ο Ηρακλής πρέπει να υποβιβαστεί. Είτε για την “εκπρόθεσμη” οφειλή στον Πουρτουλίδη (όπως έλεγαν), είτε για τη μη αδειοδότηση (όπως λένε), είτε γιατί ο Ηρακλής τους χαλάει τα σχέδια ακόμη και με αυτήν την διοικητική ανυπαρξία του Σπύρου Παπαθανασάκη.

Οι “κυανόλευκοι” έχουν ακόμη ένα ημίχρονο. Ένα ημίχρονο που πρέπει να ανατρέψουν την απόφαση της Λίγκας περί υποβιβασμού της ομάδας για τη μη αδειοδότηση. Κι αυτό το δεύτερο ημίχρονο θα… παιχτεί στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ. Εκεί δηλαδή που θα προσφύγει ο Ηρακλής για να δικαιωθεί και πάλι, ενώ θα είναι και… ενισχυμένος νομικά.

Η Επιτροπή Δικαίωσης του Ηρακλή επικοινώνησε με τον δικηγόρο της ΠΑΕ, Δημήτρη Καρπετόπουλο, για την ενίσχυση του νομικού επιτελείου, με τον Καρπετόπουλου να δέχεται την συγκεκριμένη προοπτική και να προστίθεται ένας ακόμη νομικός στη “μάχη” του Ηρακλή για την ανατροπή της απόφασης της Λίγκας και τη δικαίωση μέσω του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ.

Σχετικά Άρθρα

“Στα όπλα” οι “παλιοσειρές” του οπαδικού κινήματος για αδειοδότηση και Καυτανζόγλειο!

Ποδόσφαιρο

Back to Top