Ποντίκης: «Πιστεύω θα δικαιωθούμε»

Για τις επόμενες κινήσεις της Επιτροπής μίλησε ο βετεράνος του Ηρακλή

Στο Libero 107,4 και στην εκπομπή «Ώρα για μπλε» μίλησε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή και μέλος της Επιτροπής Πρωτοβουλίας για τη δικαίωση του Ηρακλή, Νίκος Ποντίκης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Αντέχουμε ακόμα… Την Πέμπτη αναμένεται να έχουμε μια συνάντηση με όλους του βουλευτές της Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης. Επίσης πρόκειται να έχουμε μια νέα συνάντηση και με την κ. Νοτοπούλου διευθύντρια του Πρωθυπουργικού γραφείου Θεσσαλονίκης.

Πιστεύω ότι έχουμε κάνει ένα μεγάλο αγώνα και ειδικά χωρίς την βοήθεια της ΠΑΕ, με τον Σπύρο Παπαθανάσακη να είναι στο κόσμο του, έχουν γίνει κάποιες επαφές με τον κύριο Καρπετόπουλο τον δικηγόρο της ΠΑΕ που διαχειρίζεται την υπόθεση, με τον οποίο δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, υπάρχει και συνεννόηση ώστε να βάλουμε και εμείς έναν δικό μας δικηγόρο.

Αν γίνει η έφεση στο Διαιτητικό την Τετάρτη ή την Πέμπτη τότε η απόφαση θα πάει από την επόμενη εβδομάδα. Ακόμη πιστεύω πως η απόφαση θα βγει απευθείας και θα είναι υπέρ μας γιατί δεν ζητάμε τίποτα άλλο από τα να εφαρμοστούν οι νόμοι. Όταν αναφέρουμε το πρόβλημα και τα αιτήματα μας σε τρίτους γελάνε καθώς δεν πιστεύουν ότι ζητάμε το τόσο απλό να εφαρμοστούν οι νόμοι.

Επιπλέον δήλωσε πως το ελληνικό πρωτάθλημα είναι από τα πιο αναξιόπιστα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Ενώ δεν παρέλειψε να ζητήσει την στήριξη του κόσμου, ζητώντας από τον «κυανόλευκο» λαό να βγει στους δρόμους και να κοινοποιήσει το πρόβλημα του Ηρακλή με σκοπό να ενημερωθεί όλος κόσμος αλλά και να στείλει ένα μήνυμα ότι ο Ηρακλής είναι σύμβολο για την πόλη της Θεσσαλονίκης».

Έδειξε συγκρατημένα αισιόδοξος λέγοντας ότι υπάρχει δεδικασμένο από την υπόθεση του Πουρτουλίδη, ότι δηλαδή  θα ζητηθεί η αναρμοδιότητα του Διαιτητικού αλλά θα έρθει και πάλι δικαίωση για τον Ηρακλή. Επίσης πρόσθεσε ότι ακόμα και αν ο Ηρακλής δικαιωθεί από τα δικαστήρια δεν θα έχει τελειώσει η μάχη καθώς η επόμενη και μάχη θα είναι να φύγει ο Παπαθανασάκης γιατί αλλιώς όπως χαρακτηριστικά δήλωσε δεν θα έχουμε κάνει τίποτα.

Τέλος έκλεισε χαριτολογώντας λέγοντας πως αν χρειαστεί θα παίξουν οι βετεράνοι του Ηρακλή στο ερχόμενο πρωτάθλημα.

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Το ιστορικό φιλικό με την Μπάγερν για τα 70χρονα του Ημίθεου (pics+doc)

Ποδόσφαιρο

Back to Top