Λαζαρίδης: «Ξεχείλισε το ποτήρι με την αδικία»

O βουλευτής Β’ Θεσσσαλονίκης των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Γιώργος Λαζαρίδης αναφέρθηκε στο ζήτημα του Ηρακλή και την επικείμενη συνάντηση που θα έχει με την Επιτροπή που έχει συσταθεί και μάχεται για τη δικαίωση του συλλόγου.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Aναλυτικά τα όσα είπε στο “Αθλητικό Metropolis 95,5 fm”:

Για το αν θα παρίσταται στη συνάντηση της Πέμπτης: «Θα το προσπαθήσω, διότι το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας είναι ιδιαίτερα σκληρό. Έχω ιδιαίτερη ευαισθησία για τις ομάδες της πόλης μας και τοποθετήθηκα στη Βουλή για τα τόσα χρόνια αδικίας. Έχει ξεχειλίσει το ποτήρι. Για άλλη μια φορά εφηύραν τρόπο για να ρίξουν τον Ηρακλή κατηγορία. Είμαστε πολλοί βουλευτές από τη Θεσσαλονίκη και τη Μακεδονία. Παρ’ όλα αυτά, ήμουν μόνος μου σε τέτοιες τοποθετήσεις. Ενώ δεν προβλέπεται πουθενά ο υποβιβασμός, υποβιβάζουν τον Ηρακλή».

Για το τι προτίθεται να πράξει: «Έκανα παράσταση στον υπουργό και από εκεί και πέρα θα κοιτάξουμε όσο το δυνατόν με κινητοποιήσεις να ακουστεί η φωνή μας. Όλη η επαρχία πλήττεται εις βάρος των τριών της Αθήνας. Ανακοινώθηκε η ποινή για τα επεισόδια στο Κύπελλο και τιμωρήθηκε με επτά αγωνιστικές ο ΠΑΟΚ και τρεις η ΑΕΚ. Είναι προκλητική η αδικία, δεν τηρούνται ούτε τα προσχήματα. Δεν έγιναν επεισόδια μόνο από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ».

Για το τι μπορεί να κάνει η κυβέρνηση: «Είμαστε μεν συγκυβέρνηση, όμως, υπάρχει και το αυτοδιοίκητο. Δεν είναι όπως πριν 30 χρόνια που με περισσότερη ευκολία γίνονταν παρεμβάσεις. Θα το προσπαθήσουμε με κάθε τρόπο. Θα πρέπει να ενώσουμε τις φωνές μας όλοι οι βουλευτές, από ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ όλα τα κόμματα, προκειμένου να έχουμε αποτέλεσμα και να σταματήσει η αδικία. Για να μην βιώσουν τα παιδιά μας την αδικία που βιώναμε εμείς στα παιχνίδια κόντρα στις ομάδες της Αθήνας».

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top