Ηλιάδης : “Δεν υπάρχει αυτό που γίνεται στον Ηρακλή”

Εξέφρασε την δυσαρέσκεια του για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα του Ηρακλή

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Σε συνέντευξη που έδωσε στο Metrosport.gr  ο πρώην “κυανόλευκος” μεταξύ άλλων μίλησε για την ομάδα του Ηρακλή δείχνοντας εμφανώς ενοχλημένος από την κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε για τον Ηρακλή :

Λόγω ανίδεων ανθρώπων η ομάδα έφτασε και πάλι στο ίδιο σημείο. Ξαναδιέλυσαν τον Ηρακλή μετά από 4 χρόνια, δεν υπάρχει αυτό που γίνεται. Αυτά που βιώνει ο Ηρακλής τώρα τα είχα ζήσει εγώ πριν τέσσερα χρόνια στην ομάδα κι αυτό είναι που με εξοργίζει. Τα παιδιά υπερέβαλλαν εαυτούς και πέτυχαν κάτι που δεν πίστευε κανείς 6 αγωνιστικές πριν το τέλος.  Με νευριάζει πολύ που έφτασε στην ίδια κατάσταση κι ενώ είχε ξεκινήσει μια προσπάθεια από το μηδέν».

 

Στο ερώτημα για τη δικαστική του μάχη με τον Αντώνη Ρέμο, επεσήμανε: «Με τον Αντώνη Ρέμο το έχω ξαναπεί ότι είχα πολύ καλές σχέσεις, εγώ πιστεύω ότι του φέρθηκα άψογα, αυτός όμως όχι. Πιστεύω ότι βάσει δεδικασμένου θα δικαιωθώ με τον κ. Ρέμο, αλλά και τον κ. Τάκη. Βέβαια για να είμαστε δίκαιοι, κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την αγάπη του κ. Ρέμου για τον Ηρακλή. Εχει μεγάλες ευθύνες όμως γιατί δεν είχε όπως αποδείχθηκε τους σωστούς συνεργάτες. Εγώ του τα είπα νωρίς, με σκοπό να προστατεύσω και τον ίδιο και την ομάδα, ότι δε γινόταν σωστή διαχείριση. Είναι κορυφαίος στον τομέα του, το τραγούδι, αλλά στο ποδόσφαιρο έπρεπε να τον βοηθήσουν περισσότερο».

 

Σχετικά Άρθρα

“Ευλογημένη η θητεία μου στον Ηρακλή-Με αλλαγές θα θέσει υψηλούς στόχους”

Ποδόσφαιρο

Back to Top