Γιατί «τρέμουν» το Διαιτητικό;

Εμφανής ο φόβος Superleague και Λεβαδειακού

Διάφορα, Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Η Superleague αποφάσισε να ρίξει τον Ηρακλή. Το έγραψε η ιστορία. Για ακόμη μια φορά και ενώ η βαθμολογική του θέση δεν της έδωσε τη… χαρά να συμβεί αυτό αγωνιστικά, όπως άλλωστε δεν έχει γίνει ποτέ στην ποδοσφαιρική ιστορία, καθώς ο Ημίθεος ανήκει στο πολύ μικρό Club των ομάδων που αγωνιστικά ουδέποτε πήρε τέτοια θέση.
Έσπευσαν ωστόσο την ίδια ημέρα να ξεκαθαρίσουν νομικά στον συνεταιρισμό, πως το Διαιτητικό Δικαστήριο είναι αναρμόδιο να αποφασίσει στην προφανή προσφυγή του Ηρακλή, για την υπόθεση. Κίνηση η οποία δείχνει σαφέστατο φόβο. Αν άλλωστε οι τακτικοί δικαστές (που ξεκαθάρισε ο υφυπουργός Βασιλειάδης πως θα πρέπει να λάβουν την τελική απόφαση) δικαιώσουν τον Ηρακλή όπως έγινε πανηγυρικά και αποστομωτικά και στην περίπτωση του Πουρτουλίδη, τότε η Superleague και ο Λεβαδειακός δεν θα μπορέσουν να μη δεχθούν την απόφαση του ανώτατου δικαιοδοτικού οργάνου.
Ο φόβος τους είναι από την πρώτη μέρα ξεκάθαρος. Άλλωστε πώς να δεχθεί το Διαιτητικό ότι ο Ηρακλής υποβιβάστηκε με την εφαρμογή μιας ποινής που απουσιάζει από τον ΚΑΠ, την προκήρυξη του πρωταθληματος και τον κανονισμό αδειοδότησης;

Σχετικά Άρθρα

“Στα όπλα” οι “παλιοσειρές” του οπαδικού κινήματος για αδειοδότηση και Καυτανζόγλειο!

Ποδόσφαιρο

Back to Top