Ας θυμηθούμε και εμείς κάποιες χρονολογίες…

1980, 2017. Δύο χρονιές – σταθμός στις σχέσεις Ο.Σ.Φ.Π. – Π.Α.Ο.Κ.

Διάφορα, Ροπαλιές

Προσφάτως, ο υιός του μεγαλομετόχου του δικεφάλου, σημείωσε τις χρονιές κατά τις οποίες το βρώμικο παρασκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου οδήγησε στον υποβιβασμό τον Ηρακλή, παρά το γεγονός ότι στο χορτάρι εξασφάλισε την παραμονή του. Θέλησε με αυτό τον τρόπο να επιβεβαιώσει όσους ισχυρίζονται ότι δεν διαθέτει (ούτε) χιούμορ.

Ευκαιρίας δοθείσης, εμείς έχουμε να επισημάνουμε και εμείς δυο χρονολογίες. 1980, 2017.

Τι κοινό έχουν αυτές οι χρονιές; Επιβεβαιώνουν την εξαιρετική σχέση που υπάρχει διαχρονικά μεταξύ Ολυμπιακού και Π.Α.Ο.Κ.

Το 1980, οπαδοί του δικεφάλου ταξίδεψαν στον Βόλο για να στηρίξουν τον Ολυμπιακό στο μπαράζ με τον Άρη και μάλιστα άπλωσαν σχετικό πανό στις κερκίδες. Λίγες ημέρες αργότερα, ο Ολυμπιακός στήριξε τον Π.Α.Ο.Κ. στην καταγγελία του Πέλλιου και ο Ηρακλής οδηγήθηκε στην Β’ εθνική.

Και φτάνουμε στο 2017, όπου οι δύο ομάδες πρωτοστατούν στην προσπάθεια σωτηρίας του Λεβαδειακού. Πρώτα στο θέμα Πουρτουλίδη, τώρα στην επικύρωση της βαθμολογίας που όρισαν με το “έτσι θέλω” οι δυο τους, διότι η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ βαθμολογία αναφέρει τον Ηρακλή 12ο με 29 βαθμούς και τον Λεβαδειακό 15ο με 26 βαθμούς.

Προηγήθηκε φυσικά το 2010, όταν ο τότε πρόεδρος του Π.Α.Ο.Κ., ευχόταν τον υποβιβασμό του Ηρακλή και στην κρίσιμη ψηφοφορία, δήλωσε απών, στηρίζοντας ουσιαστικά τον Κομπότη, όπως φυσικά και ο Ολυμπιακός. Τότε τουλάχιστον απείχε και δεν εκτέθηκε…

Σχετικά Άρθρα

Back to Top