Α.Θ. 10: “Μας προκαλείτε μόνο γέλιο, δεν θα γίνουμε ΠΟΤΕ σαν εσάς”

Με ανακοίνωση της η Αυτόνομη Θύρα 10 έστειλε για μία ακόμα φορά το ξεκάθαρό της μήνυμα και προϊδεάζει τον κόσμο για νέες κινητοποιήσεις…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει αυτή:

Η εξέλιξη της χθεσινής ημέρας με την πτώση για δεύτερη φορά σε ένα καλοκαίρι της ομάδας μας δεν μας εκπλήσσει. Το περιμέναμε! Μόνο γέλιο μας προσφέρουν πλέον ο νέος εξυγιαντής με τον συνεταίρο του, φαταούλ, οι οποίοι παρέα με τους υποτακτικούς τους ξευτιλίζονται κάθε μέρα όλο και περισσότερο.

Εμείς από τη μεριά μας μόνο περηφάνια μπορούμε να νιώσουμε για την ιδέα την οποία υπηρετούμε και να δηλώσουμε για ακόμα μια φορά την αποφασιστικότητα μας να μη γίνουμε ΠΟΤΕ σαν κι αυτούς, έστω και αν αυτή η στάση μας, μας βγάζει κάθε καλοκαίρι στους δρόμους.

Μέσα στο σαββατοκύριακο θα συναντηθούμε με την επιτροπή σωτηρίας που έχει συσταθεί καθώς και με όλους τους φορείς του συλλόγου έτσι ώστε να συντονίσουμε τα βήματα μας για την εβδομάδα που έρχεται η οποία θα είναι καθοριστικής σημασίας για το μέλλον του ποδοσφαιρικού ΗΡΑΚΛΗ και γεμάτη κινητοποιήσεις!!!

Η επόμενη εβδομάδα θα μας βρεί στους δρόμους…ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ!!!
ΓΡΙΕΣ ΣΤΑ ΟΠΛΑ!!!

ΥΓ: Ξέρουμε πολύ καλά ότι για την αλλαγή στάσης υπέρ του ΗΡΑΚΛΗ των διοικήσεων κάποιων ομάδων έπαιξαν καθοριστικό ρόλο οι πιέσεις και οι αντιδράσεις των οπαδών. Το εκτιμούμε και επιφυλασσόμαστε για το μέλλον!!!

Σχετικά Άρθρα

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top