ΣΚΑΝΔΑΛΟ με Εσιέν έκλεισε τα… μάτια η ΕΠΟ!

Αφρικανικό δημοσίευμα υποστηρίζει ότι ο Μίκαελ Εσιέν δικαιώθηκε από την Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Όπως γράφει το αποκλειστικό ρεπορτάζ του ghanasoccernet, ο Γκανέζος μέσος που είχε αποστείλει εξώδικο στην Πρωτοβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ, την οποία κοινοποίησε στην Επιτροπή Αδειοδότησης της Ομοσπονδίας και στην UEFA, επειδή είχε καθυστερήσει η έκδοση της απόφασης στην προσφυγή που είχε καταθέσει, ζητώντας να του επιδικαστούν 651.000 ευρώ, φαίνεται πως  δικαιώθηκε!

Σύμφωνα με τους Γκανέζους η απόφαση της εκδίκασης θα ανακοινωθεί σήμερα και ο Παναθηναϊκός καλείται να πληρώσει στον Εσιέν 651.000 ευρώ!

Ο 34χρονος μέσος που εκπροσωπήθηκε από τις δικηγόρους Λίνα και Άσπα Σούλουκου, οι οποίες ζήτησαν την καταβολή ολόκληρων των χρημάτων από την εναπομένουσα σύμβαση ενός έτους του πελάτη τους με τον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με τους Αφρικανούς, το μηνιάτικο του Εσιέν ύψους 91.250 ευρώ ήταν απλήρωτο στον Γκανέζο για έξι μήνες.

Πάντως αν μια φορά οι “πράσινοι” ήταν τακτοποιημένοι στην υπόθεση Μπεργκ και είχαν υπογραφές του Σουηδού, τότε στην περίπτωση του Μίκαελ Εσιέν πρόκειται για ΣΚΑΝΔΑΛΟ μεγατόνων πως ο Παναθηναϊκός εξασφάλισε αδειοδότηση από την στιγμή που ο ίδιος ο παίκτης απέστειλε εξώδικο στην Πρωτοβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ, την οποία κοινοποίησε στην Επιτροπή Αδειοδότησης της Ομοσπονδίας και στην UEFA.

Όπως φαίνεται από τα παραπάνω στοιχεία η ΕΠΟ έκλεισε τα… μάτια της και επέτρεψε να πραγματοποιηθεί ακόμη ένα ΣΚΑΝΔΑΛΟ.

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top