Τα “πάγωσε” όλα η επικύρωση!

Έχουν “παγώσει” όλα ελέω επικύρωσης αλλά…

Σίγουρα ο Σπύρος Παπαθανασάκης δεν πρέπει να βρίσκεται στην επόμενη ημέρα του Ηρακλή. Ούτε καν στην σημερινή ημέρα, αλλά έτσι όπως κατάφερε να κάνει τα πράγματα ο “Καναδός” δε φαντάζει εύκολο σενάριο η αντικατάστασή του.

Πόσω μάλλον όταν η ομάδα ακόμη δε γνωρίζει σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά. Διότι διαφορετικά έσοδα υπάρχουν στη Super League και διαφορετικά στη Football League με ένα χρέος που ξεπερνάει τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ. Βέβαια όπως έχουμε τονίσει πολλές φορές, θα είναι παράνομο η ομάδα να υποβιβαστεί λόγω μη αδειοδότησης από την στιγμή που δεν ισχύει τέτοιος κανονισμός στην προκήρυξη του πρωταθλήματος και στον ΚΑΠ.

H Επιτροπής Δικαίωσης, αλλά και το Ιδρυτικό Σωματείο συνεχίζουν τις κινήσεις τους για το καλό του συλλόγου, ενώ όπως αναφέρθηκε ο Νίκος Βαφειάδης στην “Ωρα για μπλε”, είναι δύσκολο να βρεις κάποιον να αναλάβει όταν η ομάδα δεν ξέρει σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται. Κινήσεις στο συγκεκριμένο κομμάτι έχουν γίνει αλλά δεν υπάρχει κάτι ουσιαστικό καθώς τα έχει “παγώσει” όλα η επικύρωση της βαθμολογίας.

Το αυριανό Δ.Σ. της Λίγκας θα κρίνει πολλά αν και εφόσον πραγματοποιηθεί η επικύρωση για την οποία ακούγονται φήμες πως μπορεί και να μη γίνει. Ίδωμεν.

Σχετικά Άρθρα

“Στα όπλα” οι “παλιοσειρές” του οπαδικού κινήματος για αδειοδότηση και Καυτανζόγλειο!

Ποδόσφαιρο

Back to Top