«Ποιος δε θέλει να μείνει στον Ηρακλή;»

Επικοινώνησε ο… ίδιος με τον Νίκο Καγιούλη!

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Είναι ένας από τους λίγους ποδοσφαιριστές της ομάδας που κατάφέρε0-γιατί περί κατορθώματος πρόκειται- να επικοινώνησει με άνθρωπο του Ηρακλή.

Ο λόγος για τον Βασίλη Αγγέλοπουλο που μετά από δικές του ενοχλήσεις συνομίλησε με τον Νίκο Καγιούλη σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί αλλά και τις μελλοντικές κινήσεις.

0 20χρονος μέσος μίλησε στο Metropolis 95,5 και στο «Τρίτο Ημίχρονο».

Για το γεγονός ότι δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα η κατάσταση στον Ηρακλή: «Είναι στενάχωρο αυτό, υπάρχει γενικά μια ανασφάλεια σε όλα τα παιδιά με τα οποία μιλάω. Το κλίμα είναι το ίδιο βρισκόμαστε όλοι στην ίδια θέση».

 Για το αν είχε κάποια επαφή με κάποιον από τη διοίκηση του Ηρακλή: «Η αλήθεια είναι πως εγώ χθες μπόρεσα να βρω τους ανθρώπους της ομάδας και να έχω μια επαφή για να μου πουν πάνω κάτω πως έχει αυτή η κατάσταση αλλά δεν μου είπαν κάτι διαφορετικό από αυτά που γνωρίζεται και εσείς και ο κόσμος. Τα χρονικά περιθώρια στενεύουν. Οι περισσότερες ομάδες ξεκινάνε προετοιμασία και υπάρχει ανασφάλεια και λόγω της πίεσης του χρόνου όλοι μας θα κοιτάξουμε να κάνουμε αυτό που θα είναι καλύτερο για το μέλλον μας και μακάρι να είναι ο Ηρακλής. Οι ομάδες βιάζονται να κλείσουν το ρόστερ. Υπάρχουν κάποια παιδιά που έχουν συμβόλαιο και κάποια που είναι ελεύθερα. Αλλά και εμείς που έχουμε συμβόλαιο δεν υπάρχει κάτι ξεκάθαρο ακόμα και φαίνεται ότι αυτό θα φανεί σε βάθος χρόνου. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε και την πίεση του χρόνου».

 Για το ποιος «τρέχει» την ομάδα αυτή την στιγμή: «Θεωρώ ότι και οι δύο είναι στη διοίκηση της ομάδας και ότι η ενημέρωση είτε είναι από τον έναν είτε από τον άλλον είναι από τον Ηρακλή. Από κάποιον από αυτούς του δύο περιμένουμε ενημέρωση και εγώ και όλα τα παιδιά».

Με ποιον είχε επαφή ο ίδιος: «Εγώ μίλησα με τον κύριο Καγιούλη».

 Για το αν περίμενε αυτή η κατάσταση να τραβήξει τόσο πολύ: «Όχι φυσικά. κανείς δεν ευχόταν κάτι τέτοιο ειδικά και κάποια παιδιά που είναι περισσότερα χρόνια στην ομάδα. Ήταν δύσκολο και αξιέπαινο αυτό που κάναμε».

 Για το αν θα ήθελε να παραμείνει στην ομάδα: «Φυσικά. Ακόμα και με συζητήσεις που έχουμε με τα άλλα τα παιδιά ποιος δεν θα ήθελε να μείνει στον Ηρακλή αρκεί να υπάρχει κάτι σίγουρο και ξεκάθαρο και να είναι καθένας σίγουρος για το κομμάτι που τον ενδιαφέρει. Δεν έχουμε καμία ενημέρωση, ο χρόνος πιέζει και δεν ξέρω τι είναι καλύτερο για τον καθένα».

Για το αν έχει πρόταση από κάποια άλλη ομάδα: «Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν κρούσεις και από άλλες ομάδες παρά το γεγονός ότι έχω συμβόλαιο με την ομάδα.  Θα κοιτάξω τι είναι καλύτερο για μένα».

 Για το μέχρι πότε είναι διατεθειμένος να περιμένει τον Ηρακλή:  «Εξαρτάται.  Αύριο είναι η επικύρωση της βαθμολογίας. Είναι ένα σημαντικό κομμάτι για να δούμε τι θα γίνει και πιστεύω να έχουμε κάποια ενημέρωση. Δεν ξέρουμε πόσο θα τραβήξει όλο αυτό και επομένως δεν ξέρουμε και μέχρι πότε θα περιμένουμε».

 Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο του Ηρακλή: «Είμαι πολύ μικρός ακόμα για να μιλήσω για τον κόσμο του Ηρακλή, αυτό που έχω να πω όμως είναι καλή δύναμη, υπομονή και εύχομαι ότι καλύτερο και ότι πραγματικά αξίζει αυτή η ομάδα».

Σχετικά Άρθρα

“Ευλογημένη η θητεία μου στον Ηρακλή-Με αλλαγές θα θέσει υψηλούς στόχους”

Ποδόσφαιρο

Back to Top