Υπόμνημα προς το Δ.Σ. της Σούπερ Λιγκ!

Διαβάστε το υπόμνημα που στάλθηκε στην Σούπερ Λιγκ

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ιδρυτικό Σωματείο, μικρομέτοχοι της ΠΑΕ και Επιτροπή Δικαίωσης απέστειλαν το παρακάτω υπόμνημα στο Δ.Σ. της Λίγκας.

Αναλυτικά:

ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΑΣΠΕ SUPER LEAGUE

ΥΠΟΜΝΗΜΑ

  1. Του Ερασιτεχνικού Σωματείου με την επωνυμία ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 που εδρεύει στην Κατερίνη Πιερίας κι εκπροσωπείται νόμιμα.
  2. Των μικρομετόχων της ΠΑΕ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ.
  3. Των μελών της Επιτροπής Σωτηρίας του ΗΡΑΚΛΗ.

Κύριε Πρόεδρε και Αξιότιμα μέλη,

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις και τις διαρρέουσες φημολογίες περί επικύρωσης του βαθμολογικού πίνακα της SUPERLEAGUE και της τοποθέτησης της ΠΑΕ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα λόγω μη αδειοδότησης με αποτέλεσμα τον υποβιβασμό της ομάδας μας, αναγκαζόμαστε να απευθυνθούμε στη Ένωση σας για να σας επισημάνουμε τα εξής:

  1. Μετά και την καθ’ όλα ύποπτη παραίτηση του προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ κ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΑΚΗ από την έφεση περί αδειοδότησης, καθώς και την πλήρη εγκατάλειψη της ομάδας είναι προφανές ότι ο μεγαλομέτοχος δεν εκπροσωπεί νόμιμα την ΠΑΕ.
  2. Εν’ όψει αυτού του διοικητικού κενού και προκειμένου να αποφευχθεί η ολική καταστροφή της πιο ιστορικής Ελληνικής ομάδας, η επιτροπή σωτηρίας αποτελούμενη από μέλη και εμβληματικούς ποδοσφαιριστές του πρόσφατου παρελθόντος, σε συνεργασία με τους μικρομετόχους και το μητρικό ερασιτεχνικό σωματείο, αποφασίσαμε να προβούμε ως έχοντες άμεσο έννομο συμφέρον σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες στα πλαίσια του υφιστάμενου αθλητικού δικαίου.
  3. Με δεδομένη την παντελή έλλειψη πρόβλεψης στην προκήρυξη, στον ΚΑΠ, στον κανονισμό αδειοδότησης και στο Αθλητικό Νόμο της πειθαρχικής ποινής του υποβιβασμού εις βάρος των μη αδειοδοτουμένων ΠΑΕ, είναι προφανές ότι δεν μπορείτε να επιβάλλετε την ποινή του υποβιβασμού της ομάδας μας.
  4. Σύμφωνα λοιπόν με την βαθμολογική κατάταξη των ομάδων ο ΗΡΑΚΛΗΣ έχει ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ στην Σουπερ Λίγκα και έχουν ΥΠΟΒΙΒΑΣΤΕΙ οι ΠΑΕ Λεβαδειακός και ΠΑΕ Βέροια.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ και με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος μας ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ να επικυρώσετε τον βαθμολογικό πίνακα, όπως διαμορφώθηκε από τα αγωνιστικά αποτελέσματα των διαγωνιζομένων ομάδων ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ότι σε περίπτωση που επαναλάβετε πρακτικές προηγούμενων συνεδριάσεων και λάβετε και νέα σκανδαλώδη απόφαση εις βάρος της ομάδας μας , επιφυλασσόμαστε να προσφύγουμε πέραν του Διαιτητικού Δικαστηρίου και ενώπιον των αστικών και ποινικών δικαστηρίων όπου θα αναζητήσουμε αστικές και ποινικές ευθύνες.

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top