Αντίο Ευρώπη, αντίο Α1

Όπως χτίστηκε έτσι θα εξαφανιστεί το τμήμα πινγκ πονγκ του Ηρακλή…

Άλλα αθλήματα

Μια προσπάθεια που ξεκίνησε πριν περίπου τρία χρόνια τελειώνει… άδοξα. Ο λόγος για το τμήμα πινγκ πονγκ του Ηρακλή.

Ανέβηκε… τρένο από την Β’ Εθνική στην Α2′ κι από εκεί στην Α1′. Σε τρεις αγωνιστικές χρονιές η ομάδα πινγκ πονγκ του Ηρακλή ηττήθηκε μόλις τρεις φορές και μάλιστα κατάφερε να τερματίσει στην δεύτερη θέση -πίσω από τον Ολυμπιακό- που δίνει το εισιτήριο για τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ωστόσο, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της BlueArena, ό,τι χτίστηκε τα τελευταία τρία χρόνια έφτασαν στο τέλος, καθώς ο Ηρακλής δε μπορεί να συνεχίζει να αγωνίζεται με το ΑΦΜ του Γ.Σ. το οποίο είναι υπερχρεωμένο. Έγιναν προσπάθειες ώστε το ΑΦΜ του Ηρακλής Πετοσφαίριση να απορροφήσει το άθλημα του πινγκ πονγκ έτσι ώστε η ομάδα να συνεχίζει να υπάρχει και να συμμετάσχει στο επόμενο πρωτάθλημα αλλά και στην Ευρώπη.

Κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ. Οι διαδικασίες είχαν ξεκινήσει, ο φάκελος στην Ομοσπονδία κατατέθηκε πριν μερικές ημέρες (εκπρόθεσμα), ενώ έλειπαν και έγγραφα. Την συγκεκριμένη διαδικασία είχε αναλάβει δικηγόρος του Ηρακλής Πετοσφαίριση.

Πλέον, όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό το τμήμα πινγκ πονγκ λέει “αντίο” στην Α1 και στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Περισσότερα θα γίνουν γνωστά από την ανακοίνωση του τμήματος πινγκ πονγκ, η οποία θα έρθει στο φως της δημοσιότητας μέσα στο επόμενο τριήμερο.

Back to Top