BlueArena: δυναμική κι ανανεωμένη στον αγώνα για τον Ηρακλή

Το κορυφαίο και απόλυτο επικοινωνιακό κι ενημερωτικό μέσο για τον «κυανόλευκο» κόσμο, μπήκε δυναμικά στην μάχη της δικαίωσης και θα συνεχίσει με πολλές καινοτομίες…

Απόψεις, Επικαιρότητα

Από την άνοιξη του 2008 η BlueArena, με τις όποιες αδυναμίες μιας διαδικτυακής εφημερίδας η οποία δε στηρίζεται στην επενδυτική δύναμη κάποιου επιχειρηματία, αποτέλεσε και αποτελεί το βασικό πυλώνα έκφρασης, επικοινωνίας και ενημέρωσης για τον κόσμο του Ηρακλή, την ώρα που στα υπόλοιπα media η «συμφωνία σιωπής» – με πρόσχημα την… αντιδημοτικότητα – πλήττει τα συμφέροντα του συνολικά δοκιμαζόμενου Συλλόγου μας.

Εδώ και μερικές ημέρες θα διαπιστώσατε ότι στη λειτουργική και ενημερωτική καθημερινότητα της BlueArena έχει σημειωθεί ένα αξιοσημείωτο restart. Η ροή κειμένων είναι κατακλυσμιαία , με ρεπορτάζ, απόψεις, αποκαλύψεις να προσφέρουν στο πεδίο της ενημέρωσης του Ηρακλειδέα.

Αποτελεί, συνεπώς, ευθύνη και υποχρέωση το να στηρίξουν τη BlueArena όλοι εκείνοι, στους οποίους απευθύνεται και για τους οποίους υπάρχει ως επικοινωνιακό μέσο: οι φίλοι του Ηρακλή.

Κάντε, λοιπόν, «clicks» στη σελίδα της BlueArena στο facebook και μπείτε δυναμικά στο νέο επικοινωνιακό εγχείρημα του LIVE CHAT για να τα πούμε όλα και με όλους, για τον Ηρακλή μας!!!

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ: BlueArena!!!

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το info@bluearena.gr

Σχετικά Άρθρα

Δολοφονική επίθεση σε οπαδούς του Ηρακλή στις 40 Εκκλησιές!

Απόψεις

Back to Top