- Bluearena - https://bluearena.gr -

«Αρκετό παπά έφαγε ο κόσμος του Ηρακλή!»

Ο πρώην πρόεδρος και σημερινός γενικός γραμματέας του ιδρυτικού σωματείου, Γιάννης Παπαδόπουλος, μίλησε στο Metropolis 95,5 FM σχολιάζοντας την καθυστέρηση στο θέμα επικύρωσης της βαθμολογίας, τις κινήσεις του σωματείου, αλλά και την εικόνα καθημερινής αποχώρησης παικτών ελέω Παπαθανασάκη:

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το τι γίνεται με την ομάδα και την απόφαση της επικύρωσης της βαθμολογίας: «Δεν είναι μόνο το πρόβλημα με την αδειοδότηση αλλά όσα έχουν συμβεί με τον Παπαθανασάκη. Δεν είναι ανάγκη να βάλουμε προτεραιότητητες στα προβλήματα, σημασία έχει ότι υπάρχουν προβλήματα. Σημαντικό είναι ότι φέτος ότι υπάρχουν πάνω από 500 εγγραφές στο ιδρυτικό σωματείο, δείχνοντας ότι ο κόσμος του Ηρακλή είναι στις επάλξεις».

Για τους παίκτες που φεύγουν καθημερινά: «Δεν θέλω να δημιουργήσω προσδοκίες, το πρόβλημα είναι μεγάλο. Εχουμε νομικό δίκιο δεν σημαίνει ότι θα λυθούν εύκολα τα προβλήματα. Ακόμη και αν όλα πάνε καλά, μένει να δούμε τι θα μείνει στον σύλλογο. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε τον αγώνα και να φτάσουμε στη δικαίωση. Αρκετό παπά έφαγε ο κόσμος του Ηρακλή τόσα χρόνια. Ελπίζουμε αρχικά στο θέμα της αδειοδότησης να έχουμε αίσιο τέλος. Προς το παρόν δεν έχει βρεθεί κάτι για το μέλλον που να μας κάνει αισιόδοξους. Αν δικαιωθούμε ξέρετε ότι η Σούπερ Λιγκ είναι πιο ελκυστική για να μείνουν κάποια παιδιά. Δεν μιλάει κανείς επισήμως με τους ήδη υπάρχοντες ποδοσφαιριστές μας. Στην Επιτροπή υπάρχουν άνθρωποι που έχουν παίξει ποδόσφαιρο και υπάρχουν συζητήσεις αλλά δεν μπορούμε θεσμικά να του πούμε κάτι. Οι παίκτες του Ηρακλή έγιναν καλοί και πήραν μεταγραφές μέσω του σωματείου».

Για το πώς θα δρομολογηθούν τα προβλήματα με τον Παπαθανασάκη: «Ο κ.Παπαθανασάκης δεν έχει αντιληφθεί ότι παρά τα προβλήματα αυτής της χώρας δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν νόμοι. Ενεργοποιήθηκαν μηχανισμοί και το κράτος, ευελπιστώ ότι αυτή τη φορά ο κ.Παπαθανασάκης θα αξιολογήσει και το δικό του συμφέρον. Υπάρχουν ζητήματα νομιμότητας για τον κ.Παπαθανασάκη».

Για τις ενέργειες που κάνει η Επιτροπή και την αυτοψία στην Μίκρα: «Η κατάσταση είναι τραγική, γίνονται προσπάθειες για να υπάρχει μια αξιοπρέπεια των εγκαταστάσεων. Υπάρχει μια προσφορά και βοήθεια από τον κόσμο του Ηρακλή, για θέματα βασικά όπως το νερό, το ρεύμα, η κατάσταση των γηπέδων. Δεν πληρώνονται κάποιοι λογαριασμοί απλώς προσπαθούμε να κάνουμε κάποιους διακανονισμούς χρησιμοποιώντας το τεράστιο όνομα του Ηρακλή».