Ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης στο πλευρό του Ηρακλή

«Δίπλα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης στον αγώνα της»

Διάφορα, Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Τη στήριξή του στον αγώνα που κάνει ο Ηρακλής για τη δικαίωσή του, στάθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης σε ανακοίνωσή του, μετά τη συνάντηση με την Επιτροπή Δικαίωσης του Ηρακλή.

Σ’ αυτήν αναφέρει:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης στέκεται στο πλευρό του Ηρακλή, στον αγώνα που κάνει η ομάδα της Θεσσαλονίκης για τη δικαίωσή της.

Αυτό διακηρύχθηκε από τη γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης και βουλευτές του κόμματος στη συνάντηση που είχαν το Σάββατο 17 Ιουνίου 2017, με την επιτροπή σωτηρίας του Ηρακλή.

Από τη μεριά της επιτροπής ζητήθηκε η στήριξη από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στο αίτημά τους για την τήρηση των όσων αναγράφονται στον ΚΑΠ και την προκήρυξη της Σούπερ Λίγκας. Ότι δηλαδή δεν υπάρχει το ενδεχόμενο υποβιβασμού μιας ομάδας στην περίπτωση μη αδειοδότησής της.

Στη συνάντηση πήραν μέρος ο συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ Α΄ Θεσσαλονίκης, Δημήτρης Δημητριάδης, το μέλος της γραμματείας, Μίλτος Οικονόμου και ο εκπρόσωπος του τμήματος αθλητισμού του κόμματος, Γιάννης Χατζηγεωργίου. Επίσης οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Α΄ Θεσσαλονίκης, Νίκος Παρασκευόπουλος, Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, Δημήτρης Μάρδας καθώς και εκπρόσωπος του αναπληρωτή υπουργού Ανάπτυξης και βουλευτή Β΄ Θεσσαλονίκης, Σωκράτη Φάμελλου.

Εκ μέρους της επιτροπής σωτηρίας του Ηρακλή στη συνάντηση πήραν μέρος οι κ.κ. Κ. Βαφειάδης, Ν. Ποντίκης, Τ. Κατσιαμπής, Κ. Κεφαλάς, Μ. Γιαμπάτσος, Θ. Βαζάκας, Α. Μητιντζης και Γ. Παπαδόπουλος».

Σχετικά Άρθρα

“Προβολή” του γηπέδου στους Χορτατζήδες “γέμισε” τα social media (pic)

Ποδόσφαιρο

Ο στόχος για γήπεδο στους Χορτατζήδες και η επίσημη παρουσίαση

Ποδόσφαιρο

Back to Top