Κατσαμπής στη BlueArena: «Μέχρι την τελική δικαίωση»

Ξεκάθαρος στις τοποθετήσεις του ο εμβληματικός πρώην αρχηγός των κυανόλευκων…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Βρέθηκε (και) στη σημερινή πρωινή συνάντηση με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης, παρότι χρειάστηκε να ταξιδέψει αρκετές ώρες μιας και τις τελευταίες ημέρες βρισκόταν εκτός πόλης.

Συμμετέχει και αυτός, όπως και τα υπόλοιπα μέλη της Επιτροπής Δικαίωσης, στις δράσεις και τις κινητοποιήσεις προκειμένου ο Ηρακλής να δικαιωθεί στο θέμα της αδειοδότησης και να συμμετάσχει στο Πρωτάθλημα της Super League. Αλλωστε η αγάπη του για την ομάδα είναι γνωστή, καθώς διετέλεσε για εννιά χρόνια μέλος της, όντας αρχηγός του Ημίθεου.

Ο λόγος για τον Τάσο Κατσαμπή που μίλησε στη BlueArena για τη συνάντηση που διεξήχθη σήμερα το πρωί αλλά και τι προσδοκά από τις επαφές που πραγματοποιούνται το τελευταίο χρονικό διάστημα.

«Η συνάντηση και η συζήτηση πραγματοποιήθηκαν σε καλό κλίμα και είναι κάτι που πρέπει να τονιστεί. Εμείς από την πλευρά μας μεταφέραμε τις θέσεις μας, καθώς υπάρχουν και άνθρωποι που δεν γνωρίζουν ποιο είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ομάδα, τι είναι αυτό που ζητάμε και δεν είναι άλλο από την τήρηση των νόμων και των κανονισμών. Το λέω για ακόμη μία φορά. Ούτε χάρη θέλουμε, ούτε ευνοϊκή μεταχείριση. Απλή εφαρμογή του νόμου, της προκήρυξης και του ΚΑΠ που δικαιώνει τον Ηρακλή. Η προσπάθεια θα συνεχιστεί μέχρι την τελική δικαίωση. Αυτό που χρειάζεται όμως είναι συνέχεια. Δεν πρέπει να υπάρξει εφησυχασμός και χαλάρωση γιατί δυστυχώς στην Ελλάδα απαιτείται συνεχώς να είσαι σε εγρήγορση και να διεκδικείς. Εστω και το αυτονόητο, το δίκαιο».

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top