- Bluearena - https://bluearena.gr -

Θέλουν ραντεβού με Βασιλειάδη!

Στο χορτάρι έπεσαν και προσπαθούν με χίλιους δύο τρόπους να πάρουν την θέση που πήρε με το σπαθί του ο Ηρακλής μέσα στις τέσσερις γραμμές.

Το βράδυ της Τρίτης λοιπόν, πραγματοποιήθηκε συνάντηση στην οποία έδωσαν το “παρών” φορείς και πολιτικοί της Βοιωτίας για το θέμα της τοπικής ομάδας.

Στην συνάντηση που έγινε αποφασίστηκε να υπάρξει μία σειρά από δράσεις για το ζήτημα του Λεβαδειακού, όπως αναφέρουν Αθηναϊκά δημοσιεύματα.

Στην ομάδα της Λιβαδειάς θεωρούν πως πρέπει να τηρηθεί η νομιμότητα και να μείνει η ομάδα στην κατηγορία, ενώ ρίχνουν… βέλη σε ανθρώπους της Πολιτείας που αναφέρουν πως γίνεται παρανομία εις βάρος του Ηρακλή!

Αυτό που αποφασίστηκε είναι να πραγματοποιηθεί  μία σειρά από επαφές με Υπουργούς αλλά και τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Βασιλειάδη.

Να τονίσουμε, πως ο Υφυπουργός Αθλητισμού, έχει ενημερωθεί εκτενώς από την Επιτροπή Δικαίωσης του Ηρακλή [1], για το τι ισχύει με την αδειοδότηση των ομάδων, αλλά και γενικά με την κατάσταση της “κυανόλευκης” ΠΑΕ, ενώ θα μπορέσει να ενημερωθεί ακόμα περισσότερο από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην Θεσσαλονίκη όπου θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με την Επιτροπή Δικαίωσης του Ημίθεου το Σάββατο (17/6).