- Bluearena - https://bluearena.gr -

Τέχνασμα, για να αποφύγουν προσφυγή στο CAS…

Οι ομάδες σε λίγες μέρες αρχίζουν τη θερινή προετοιμασία τους για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της περιόδου 2017-2018 και η Ελληνική Λίγκα δεν έχει καν συγκαλέσει συνέλευση για την επικύρωση της τελικής βαθμολογικής κατάταξης. Με τα υπάρχοντα δεδομένα, οι πληροφορίες του εξ Αθηνών «κυβερνητικού» ρεπορτάζ αναφέρουν ότι περάτωση αυτής της διαδικασίας δεν προβλέπεται πριν από τις αρχές Ιουλίου (!!!).

Ωστόσο, γνωρίζοντες τις δαιδαλώδεις διαδρομές παρασκηνίου της Super League, σπεύδουν να μας πληροφορήσουν ότι η αδικαιολόγητη και εγκληματική καθυστέρηση σημειώνεται προκειμένου να συμπαρασυρθούν προς τα πίσω και η χρόνοι συνεδρίασης και έκδοσης απόφασης από το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, το οποίο θα ακολουθήσει της βαθμολογικής επικύρωσης από τη Λίγκα, με προσφεύγοντα είτε τον Ηρακλή, είτε τον Λεβαδειακό (αναλόγως της τελικής κατάταξης).

Αυτό το σοβαρότατο, πλέον, ενδεχόμενο, κατά απόλυτη συνεπαγωγή, θα επιφέρει την αδυναμία του Ηρακλή (τον οποίο έχουν προ πολλού στοχοποιήσει) να προσφύγει στο Διεθνές Αθλητικό Δικαιοδοτικό  Όργανο, TAS-CAS. Έχουν προγράψει – όπως – φημολογείται τον υποβιβασμό των «κυανολεύκων» από Λίγκα και Διαιτητικό και δεν επιθυμούν να δώσουν χρόνο στον Ημίθεο για προσφυγή στο CAS, γεγονός, που θα σήμαινε μπλοκάρισμα έναρξης της νέας περιόδου, ιδίως αν το – απολύτως ανεξάρτητο – δικαστήριο στη Λωζάνη λάβει τη λογικότατη απόφαση δικαίωσης του Ηρακλή…