«Το δυσκολότερο σταυρόλεξο ο Παπαθανασάκης»

Οι δηλώσεις του Κώστα Ιωακειμίδη στον “Arena FM”

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο Κώστας Ιωακειμίδης μέλος της Eπιτροπής Δικαίωσης του Ηρακλή, μίλησε στον “Arena FM” και μεταξύ άλλων τόνισε:

“Ο αγώνας που κάνουμε είναι για να εφαρμοστεί ο νόμος. Αν προχωρήσει η Σούπερ Λιγκ σε μια άνομη ενέργεια είμαστε υποχρεωμένοι να καταφύγουμε και πάλι στο διαιτητικό, που έχει τώρα σοβαρούς τακτικούς δικαστές. Αφού δεν υπάρχει νόμος, υπάρχει κενό νόμου για την περίπτωση.

Δεν μπορώ να φανταστώ ότι η Σούπερ Λιγκ που διοικείται από επιχειρηματίες και σοβαρούς παράγοντες επιτρέπει στον συνεταιρισμό να προχωρά σε έκνομες ενέργειες.

Ήδη οι οπαδοί μας περπάτησαν στους δρόμους της Θεσσαλονίκης εκφράζοντας την αγανάκτησή τους. Και θα το ξανακάνουν αν χρειαστεί.

Μη μου λέτε για τον Παπαθανασάκη, γιατί μου κόβεται η ανάσα. Τον αγκαλιάσαμε τον στηρίξαμε όταν ήρθε.

Μιλούσα μαζί του μέχρι τον περσινό Μάρτιο. Μετά κόπηκαν οι γραμμές. Μιλούσα με το πνεύμα του ανθρώπου, που απλά ήθελε να συμπαρασταθεί στον Ηρακλή.

Ένα τεράστιο αίνιγμα είναι ο Παπαθανασάκης. Ένα από τα δυσκολότερα σταυρόλεξα που έχω συναντήσει τη ζωή μου. Δε θέλω  να μιλάω άλλο γι’ αυτόν, γιατί με πιάνει αγανάκτηση.

Βήμα βήμα να περάσουμε πρώτα το εμπόδιο της αδειοδότησης και μετά το επόμενο βήμα είναι πως θα ξεκολλήσει από την ΠΑΕ αυτός ο άνθρωπος.

Η συνεργασία μου με τον Παπαϊωάννου και τον Κατσαμπή είναι άριστη. Εκπλήσσομαι από την αγάπη τους για τον Ηρακλή.

Στη συνείδηση μου οι παίκτες του Ηρακλή είναι για μένα πρωταθλητές. Και αν περνούσε ο λόγος μου εγώ θα κρατούσα αυτόν τον προπονητή, τον Παντελίδη”.

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Θέλει – οπωσδήποτε – τη νίκη… “ξορκίζοντας” την Κοζάνη…

Ποδόσφαιρο

Back to Top