- Bluearena - https://bluearena.gr -

Γυναίκα καταγγέλλει παρενόχληση από ιερέα σε λεωφορείο ΟΑΣΘ

Όπως αναφέρει η ανάρτηση της κοπέλας που συνοδεύεται από φωτογραφίες, ο ρασοφόρος κάθισε δίπλα της στο λεωφορείο 14 Α και αφού προσπάθησε να την αγγίξει έβγαλε έξω το πέος του.

Ήδη η ανάρτηση έχει χιλιάδες κοινοποιήσεις.

Διαβάστε τι αναφέρει η κοπέλα.

«Χθες μπηκε ενας παπας το μεσημερι στο 14α, το λεωφορειο ειχε πολλες αδειες θεσεις αλλα ηρθε και εκατσε διπλα μου, εβαλε το λαπτοπ στα ποδια του και μετα απο λιγα λεπτα ενιωθα να μου χαιδευει το ποδι. Εκανα σταυροποδι για να μην με ακουμπαει και αυτος εβαλε το λαπτοπ διπλα του για να μην εχουν ορατοτητα οι αλλοι. Αρχισε να χαιδευεται και μετα απο λιγο εβγαλε την αηδια του εξω. Ημουν με το κινητο στο χερι και εβγαλα φωτογραφια γιατι δεν θα με πιστευε κανεις αν αρχιζα να φωναζω, τον εβγαλα και μετα μολις αρχισα να του φωναζω σηκωθηκε κατευθειαν και πατησε το κουμπι να κατεβει. Του φωναζω “τι κανεις” και βριζω, με κοιταξε απο την πορτα πριν κατεβει και μου λεει με υφος “τι κανω?”. Κανεις δεν ρωτησε τι εγινε, εκτος απο μια κοπελα, ο οδηγος δεν εκλεισε τις πορτες ενω εγω φωναζα πολυ δυνατα και θα μπορουσε να μου ειχε κλεψει το κινητο η το οτιδηποτε αλλα τον αφησε να φυγει. Αν ηταν καποιος αλλοδαπος ολοι θα μιλουσαν, αλλα στην περιπτωση αυτου του μ@λ@κ@ που θελει να λεει τον εαυτο του και παπα, που την κυριακη θα κοινωνισει ενα παιδακι δεν μιλησε κανεις. Μαλλον ημουν υπερβολικη που φωναξα.»

Εφόσον η ιστορία είναι όπως την περιγράφει η νεαρή κοπέλα είναι σαφές πως πρόκειται για πολύ σοβαρό περιστατικό που πρέπει να αντιμετωπιστεί αναλόγως.