Κραυγή απόγνωσης από το Στάμου

Εξέφρασε την αγωνία του για όσα συμβαίνουν στον Ηρακλή

Για όλους και για όλα μίλησε ο 26χρονός ποδοσφαιριστής του Ηρακλή στο ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95.5 και στην εκπομπή “Στη Σέντρα”.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε :

Για όσα μεθοδεύονται με στόχο τον εξωαγωνιστικό υποβιβασμό του Ηρακλή: «Είναι μια δύσκολη κατάσταση όλο αυτό που γίνεται στον Ηρακλή. Γίνεται ένα σκάνδαλο εις βάρος του Ηρακλή. Είμαστε στενοχωρημένοι με όλα αυτά που γίνονται. Γίνεται μια συγκινητική προσπάθεια από τον κόσμο και κάποιους παλαίμαχους που προσπαθούν να σώσουν την ομάδα. Τα συναισθήματα είναι πολύ περίεργα. Δεν μπορώ να τα περιγράψω. Οργή, στεναχώρια. Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε έξι χρόνια που προσπαθούν να ρίξουν τον Ηρακλή εξωαγωνιστικά. Αυτά μόνο με τον Ηρακλή συμβαίνουν».

 

Για το τι λένε οι ποδοσφαιριστές σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί: «Είμαστε όλοι στον αέρα και σε προσωπικό, και σε επαγγελματικό επίπεδο. Περιμένουμε νέα και εξελίξεις. Περνάει ο χρόνος, κανείς δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μας από την ομάδα και ουσιαστικά είμαστε όλοι στον αέρα. Την ώρα που κάποιοι προσπαθούν να ρίξουν τον Ηρακλή με το έτσι θέλω».

 

Για τις οφειλές προς το πρόσωπό του και την κατάσταση στα διοικητικά της ομάδας: «Σχεδόν όλη τη χρονιά ήμουν απλήρωτος. Πήρα κάποια λεφτά τον Δεκέμβρη, περίπου 15 χιλιάδες ευρώ, ενώ έχω λαμβάνειν και κάποια χρήματα τόσο από πέρσι, όσο και από τη χρονιά της Β’ Εθνικής. Είναι τραγικές καταστάσεις αυτές, όμως, έχουμε δεθεί όλοι τόσο πολύ με την ομάδα και τα έχουμε αφήσει στην άκρη πολλές φορές. Τον Δεκέμβρη αν θέλαμε μπορούσαμε να τινάξουμε το καράβι στον αέρα, όμως, αγαπάμε όλοι τόσο πολύ αυτήν την ομάδα και κανείς δεν θέλει να της κάνει κακό. Απλώς, μας έχουν φτάσει σε αδιέξοδο. Μας διώχνει ο ίδιος ο Ηρακλής. Έτσι νιώθουμε εμείς οι παίκτες. Όλοι θέλουμε να μείνουμε, όμως, από τη διοίκηση δεν μας δίνει κανείς σημασία. Πέραν του κόσμου που μας στήριξε όλη τη χρονιά, δεν υπήρχε κάποιος άλλος. Ήμασταν εμείς και ο κόσμος. Είχαν εξαφανιστεί όλοι».

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Ο πρώτος ποδοσφαιρικός αγώνας, με τoν Όμιλο Φιλομούσων!

Ποδόσφαιρο

Back to Top