Εβδομάδα εξελίξεων

Τα ανοικτά μέτωπα του ποδοσφαιρικού Ηρακλή και η κρίσιμη εβδομάδα που αναμένονται εξελίξεις…

Ξημέρωσε και η δωδέκατη ημέρα του Ιούνη και ακόμη περιμένουμε το Δ.Σ. της Λίγκας για την επικύρωση της βαθμολογίας. Εντάξει παιδιά δε βιαζόμαστε, απλά σε περίπου δύο μήνες είναι και η σέντρα του νέου πρωταθλήματος.

Ως εκ τούτου, δε μπορούν να προχωρήσουν πολλές υποχρεώσεις αν η ομάδα δεν ξέρει που θα αγωνίζεται του χρόνου, κάτι που αναμένεται να μάθει μέσα σε αυτήν την εβδομάδα όταν πραγματοποιηθεί επιτέλους η επίκυρωση της βαθμολογίας.

Όπως είχαμε προαναφέρει, σε περίπτωση που ο Ηρακλής τοποθετηθεί τελευταίος στον βαθμολογικό πίνακα λόγω μη αδειοδότησης τότε οι “κυανόλευκοι” θα προσφύγουν στο Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, ώστε να διεκδικήσουν την δικαίωσή τους. Αν η Σούπερ Λιγκ αφήσει τον Ηρακλή στην δωδέκατη θέση τότε δεν υπάρχει κανένας λογος για τους “κυανόλευκους” να πάνε στο Διαιτητικό της ΕΠΟ.

Βέβαια όλη αυτή η κατάσταση πηγαίνει πίσω πολλά πράγματα και το πιο κύριο τον προγραμματισμό της επόμενης χρονιάς, καθώς αρκετοί παίκτες είναι έτοιμοι να φύγουν ή έχουν συμφωνήσει ήδη με άλλες ομάδες και γενικά η κατάσταση είναι πολύ οριακή στο συγκεκριμένο κομμάτι.

Ωστόσο, για να υπάρξει ομάδα αλλά κυρίως και παίκτες να αγωνιστούν, πρέπει να υπάρξει και εξέλιξη στο διοικητικό κομμάτι. Εκεί όπου Παπαθανασάκης και Καγιούλης είναι ανήμποροι να ηγηθούν, όπως έχουν αποδείξει οι ίδιοι με τις πράξεις τους, φέρνοντας την ομάδα ένα βήμα από την καταστροφή.

Πολλά μέτωπα ανοικτά για τους “κυανόλευκους” με μια εβδομάδα… φωτιά να έχει ξεκινήσει.

Σχετικά Άρθρα

Eπέστρεψε ο Σούλης! “Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς μπροστά μας!” (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top