Ψάχνει και επενδυτή η Επιτροπή

Προσπαθεί να ανοίξει πόρτες για να βρει αξιόπιστη διάδοχη κατάσταση

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Έχουν καταφέρει με συντονισμένες κινήσεις, πράξεις και αποφασιστικότητα να συμβάλλουν σημαντικά στην επικοινωνία του προβλήματος που αντιμετωπίζει ο Ηρακλής. Να κάνουν γνωστό στους τοπικούς φορείς, σε βουλευτές και σε απλό κόσμο που δεν γνωρίζει τα δεδομένα, πως ο Ημίθεος απειλείται να υποβιβαστεί εξωαγωνιστικά, με μια ποινή που δεν προβλέπεται στον ΚΑΠ ή την προκήρυξη του Πρωταθλήματος. Η Επιτροπή Δικαίωσης του Ηρακλή που έχει συσταθεί κι έχει βγει μπροστά τις τελευταίες ημέρες, δεν έχει στόχο μόνο την αποτροπή του υποβιβασμού που ορέγονται όσοι ευελπιστούν να επωφεληθούν από αυτόν. Ξεκαθαρίζει σε κάθε της επαφή πως δεν έχει καμία απολύτως σύνδεση με την επίσημη ΠΑΕ και σ’ όλες τις συναντήσεις της υπογραμμίζει την τεράστια ανάγκη αποχώρησης του προέδρου της ΠΑΕ, Σπύρου Παπαθανασάκη.

Εκτός αυτών όμως η Επιτροπή φαίνεται πως έχει προχωρήσει ακόμη παρακάτω και βγαίνει μπροστά αναζητώντας διάδοχη κατάσταση διοικητικά για τον Ηρακλή. Σε πρώτη φάση η προσπάθεια δραστηριοποίησης ανθρώπων που προέρχονται από την ευρύτερη οικογένεια του Ηρακλή και έχουν τη δυνατότητα οικονομικά και διοικητικά να αναλάβουν την ομάδα, δεν απέφερε ουσιαστικά αποτελέσματα. Αυτό έχει να κάνει και με την επιφυλακτικότητα και τον προβληματισμό τους για την όλη κατάσταση στον Ηρακλή, αλλά και το γεγονός πως έχουν αποτραβηχτεί ηθελημένα από τα «κοινά».

Η αναζήτησή τους πλέον έχει διευρυνθεί και αφορά οικονομικούς παράγοντες-επενδυτές που θα μπορέσουν να βγάλουν τον Ηρακλή από τη δύσκολη θέση. Ειναι δεδομένο πως δεν πρόκειται για εύκολο εγχείρημα. Έχουν εντοπίσει ανθρώπους οι οποίοι ίσως καταφέρουν να «ανοίξουν πόρτες» με επιχειρηματίες και να προσελκύσουν το ενδιαφέρον τους.

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Ο πρώτος ποδοσφαιρικός αγώνας, με τoν Όμιλο Φιλομούσων!

Ποδόσφαιρο

Back to Top