- Bluearena - https://bluearena.gr -

Πασάς: «Δεν σκέφτομαι να φύγω»

Ο Γιάννης Πασάς μίλησε στην Arena Press υπογραμμίζοντας τις κινήσεις που γίνονται από την οικογένεια του Ηρακλή για την αποφυγή της απειλής υποβιβασμού, αλλά και την αδιαφορία του Σπύρου Παπαθανασάκη.

«Οι κινήσεις που γίνονται μέσα από την οικογένεια του Ηρακλή δείχνουν τη δυναμική που έχει η ομάδα. Αυτή φαίνεται κυρίως στις δύσκολες καταστάσεις με τον κόσμο να βάζει τα στήθη του μπροστά. Είμαι μεν μακριά από τη Θεσσαλονίκη τις τελευταίες εβδομάδες αλλά παρακολουθώ μέσα από τα ΜΜΕ τις κινήσεις που γίνονται και όλες τις εξελίξεις. Είναι κάτι που συζητάμε με τους συμπαίκτες μου περιμένοντας τις τελικές αποφάσεις. Ο Ηρακλής είναι μεγάλη ομάδα και είμαι πολύ περήφανος που αποτελώ μέλος αυτής της οικογένειας. Δεν σκέφτομαι να φύγω αφού θα περιμένω τις δικαστικές μάχες που συνεχίζει να δίνει η ομάδα μας».

Για τη στάση του Σπύρου Παπαθανασάκη τόνισε: «Μου προκαλεί εντύπωση πάντως η αδιαφορία που έχει δείξει μέχρι τώρα ο πρόεδρος του Ηρακλή. Εμείς από τη μεριά πάντως ως ποδοσφαιριστές εκτιμούμε ιδιαίτερα την αγάπη και την αγωνιστικότητα του κόσμου που έχει βγει και φέτος στους δρόμους για να βοηθήσει την ομάδα ποδοσφαίρου».