«Είμαι αισιόδοξος, θα βρούμε άκρη»

«Ο κ. Παπαθανασάκης ζητάει πράγματα που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα» είπε ο Δημήτρης Χούλης

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο Δημήτρης Χούλης τοποθετήθηκε στο Metropolis 95,5 για τις εξελίξεις στον Ηρακλή και τη λύση που πρέπει να βρεθεί για την αποχώρηση του Σπύρου Παπαθανασάκη.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την ενεργοποίηση του: «Βήμα-βήμα και βλέπουμε. Είχε ένα κάλεσμα, έχω την διάθεση να αντιμετωπίσω τα προβλήματα. Πρέπει να δούμε πρώτα το θέμα της αδειοδότησης και μετά να δούμε το θέμα του ιδιοκτησιακού. Εγώ έχω διάθεση να βοηθήσω αλλά όχι πολύ ενεργά. Και αν υπάρχει κάποιο θέμα με την Αθήνα να μπορούν να με εξουσιοδοτήσουν και να βοηθήσω. Κάνουμε προσπάθεια πολλοί άνθρωποι μήπως βρούμε κάποια λύση για τον Ηρακλή».

Για τον Παπαθανασάκη: «Πρέπει να βρούμε λύση και με αυτόν, τον έχουμε καλέσει και θέλουμε να συναντηθούμε μαζί του. Δεν με νοιάζει να είμαι εγώ ή κάποιος άλλος, ο κ.Παπαθανασάκης ζητάει πράγματα που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Το προϊόν έχει χαλάσει και υπάρχουν χρέη, δεν είναι εύκολο να έρθει κάποιος άνθρωπος να βοηθήσει. Είμαι αισιόδοξος ότι θα βρούμε μια άκρη, βέβαια προέχει το θέμα με την αδειοδότηση».

Σχετικά Άρθρα

“Ευλογημένη η θητεία μου στον Ηρακλή-Με αλλαγές θα θέσει υψηλούς στόχους”

Ποδόσφαιρο

Back to Top