Ενημερώνονται για την αδειοδότηση!

Προγραμματίζεται συνάντηση των Βουλευτών της Θεσσαλονίκης για την ενημέρωση στο θέμα της αδειοδότησης

Τα… βάσανα για τον Ηρακλή δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα. Οι “κυανόλευκοι” προσέφυγαν στο διαιτητικό και δικαιώθηκαν για την περίπτωση του Νίκου Πουρτουλίδη.

Ωστόσο, μέσα στην επόμενη εβδομάδα έρχεται η επικύρωση της βαθμολογίας και αν κρίνουμε από τις ψήφους των ομάδων στο θέμα του Νίκου Πουρτουλίδη, τότε ο Ηρακλής όπως όλα δείχνουν θα βρεθεί στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα λόγω της μη αδειοδότησης. Βέβαια ο υποβιβασμός σε περίπτωση μη αδειοδότησης δεν υπάρχει ούτε στην προκήρυξη του πρωταθλήματος, αλλά ούτε στον ΚΑΠ. Πράγμα που σημαίνει πως ο Ηρακλής αν βρεθεί στην τελευταία θέση θα προσφύγει εκ νέου στο διαιτητικό, ώστε να δικαιωθεί από το… σκάνδαλο που ετοιμάζεται.

Για όλα αυτά βέβαια έχουν ενημερωθεί Υπουργοί και Βουλευτές της χώρας, ενώ σήμερα η Επιτροπή σωτηρίας του Ηρακλή θα συναντηθεί με τον Γιάννη Μπουτάρη.

Ωστόσο, η ενημέρωση για το συγκεκριμένο θέμα της αδειοδότησης αλλά και γενικά την κατάσταση του Ηρακλή δε σταματάει εδώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, προγραμματίζεται διακομματική συνάντηση όλων των Βουλευτών της Θεσσαλονίκης για την ενημέρωσή τους στο θέμα της αδειοδότησης. Όπως είναι αυτονόητο θα προσκληθούν όλοι οι Βουλευτές στην συνάντηση ώστε να γνωρίζουν και οι ίδιοι τι ισχύει στο συγκεκριμένο θέμα της αδειοδότησης. Η συνάντηση δεν είναι δεδομένη, αλλά οι κινήσεις για να πραγματοποιηθεί έχουν ξεκινήσει. Το παρών θα δώσει και η Επιτροπή σωτηρίας του Ηρακλή

Σχετικά Άρθρα

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top