- Bluearena - https://bluearena.gr -

Δρακόπουλος : “Τα πράγματα τα βλέπω χειρότερα”

Στον ArenaFm89,4 μίλησε ο πρόεδρος της ομάδας μπάσκετ Θόδωρος Δρακόπουλος,τόσο για ζητήματα που αφορούν την ομάδα μπάσκετ αλλά και αυτή του ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον ArenaFm  ο πρόεδρος του Ηρακλή :

Αναφορικά με το ότι ο Γ.Σ. Λάρισας θέλει το ΑΦΜ του Φάρου: «Για μένα δεν μπορεί να γίνει αυτό, συγχώνευση μπορεί να γίνει μόνο στην ίδια περιφέρεια, στον ίδιο νομό. Αν συνεχίσουν έτσι θα αναγκαστούμε να βάλουμε νομικούς».

Αφού δεν ήθελε να παίξει στην Α1 ο Φάρος γιατί διεκδικήσει αυτή τη θέση μέχρι το τέλος;

«Για να πουλήσει την θέση. Αυτό δεν είναι δικό μας πρόβλημα, είναι πρόβλημα της ομοσπονδίας».

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Ότι και να γίνει πάντως εμείς συνεχίζουμε κανονικά με Βαγγέλη Αλεξανδρή. Του χρόνου προβλέπω ότι η Α2 θα είναι χειρότερη από την φετινή Β’ Ενθική. Ο Φάρος δεν θα υπάρχει, ο Πανιώνιος ή δεν θα υπάρχει ή θα πάει στην Α1, ανέβηκαν Καστοριά και Καρδίτσα που δεν είναι τόσο μεγάλα ονόματα».

Αναφορικά με την συνάντηση του Μπουτάρη με την επιτροπή πρωτοβουλίας δικαίωσης του Ηρακλή:

«Τα πράγματα τα βλέπω ακόμα χειρότερα. Είναι ένα θέμα που θα έπρεπε να έχει λυθεί εδώ και αρκετό καιρό και με φοβίζει ότι έχουμε μείνει τόσο πίσω. Νομίζω ότι κάτι υποκρύπτεται  πίσω από την συμπεριφορά του Παπαθανασάκη. Με εκπλήσσει ότι κάποιος δεν μπορεί να προστατεύει την περιουσία του. Μου φαίνεται ότι δεν θέλει την ομάδα στην Α’ Εθνική. Δεν έχω αποδείξεις αλλά αν βάλεις κάτω την λογική ,δεν βγαίνει κάτι άλλο».