Σπανός: «Όπως αποδείχθηκε, πήρα την σωστή απόφαση για τον Ηρακλή»

Ο πρόεδρος του Ατρομήτου, Γιώργος Σπανός, μίλησε στον ArenaFM 89.4 αναφορικά με την υπόθεση του Ηρακλή αλλά και για όλα αυτά που πρέπει να αλλάξουν στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Διάφορα, Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Όσα είπε ο ισχυρός άνδρας του Ατρομήτου στον ArenaFM 89.4:

Για την φετινή χρονιά: «Ήταν μια χρονιά με σκαμπανεβάσματα για τον Ατρόμητο. Πρώτη προτεραιότητά μας, η ομάδα να είναι αυτάρκης και νοικοκυρεμένη».

Αναφορικά με την υπόθεση του Ηρακλή: «Για την ψηφοφορία που αφορούσε στον Ηρακλή, δεν ήμασταν αρμόδιοι σαν συμβούλιο του συνεταιρισμού να βγάλουμε απόφαση για υποβιβασμό. Τη συγκεκριμένη απόφαση την παίρνουν τα αρμόδια δικαιοδοτικά όργανα. Δεν έχουμε εμείς καμία τέτοια αρμοδιότητα. Πιστεύω πήρα τη σωστή απόφαση για τον Ηρακλή όπως αποδείχθηκε.

Δε θέλω να κάνω εκτίμηση για τον Ηρακλή και για τα εσωτερικά του. Εύχομαι να είναι έντάξει στο οικονομικό και να κρίνονται τα παιχνίδια μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.

Ο Ηρακλής είναι ιστορική ομάδα με πολύ κόσμο που στενοχωριέται για το μέλλον της. Είναι κρίμα γιατί τράβηξε πολλά και εκεί που νομίσαμε ότι επιστρέφει καθαρός, πάλι έχει προβλήματα.

Οι αντιπαραθέσεις πλέον είναι επιχειρηματικές και έξω από το χώρο του ποδοσφαίρου. Η χρονιά δεν έκλεισε καλά μέχρι να γίνουν εκλογές. Με προμετωπίδα τη διαιτησία, ξαναχάλασε το κλίμα. Αυτά κάνουν καλό στο ποδόσφαιρο. Πως μετά να έρθουν προπονητές και παίκτες από το πάνω ράφι;

Έχουμε φτάσει σε οριακό σημείο. Πρωτίστως εμείς οι παράγοντες να βρούμε ένα σημείο πλεύσεις και να έχουμε υγιές και καλό ποδόσφαιρο.

Μακάρι να μπουν στην ΕΠΟ άφθαρτοι άνθρωποι που θα θέλουν να προσφέρουν, αποδεκτοί από τη FIFA UEFA.

Ως Ατρόμητος θέλουμε να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Έχουμε εδώ και δυο χρόνια και συνεργασία με ακαδημίες από Ελλάδα κι εξωτερικό».

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Ο πρώτος ποδοσφαιρικός αγώνας, με τoν Όμιλο Φιλομούσων!

Ποδόσφαιρο

Back to Top