Χούλης: “Εχω διάθεση να βοηθήσω τον Ηρακλή”

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Χούλη στον “Arena FM”

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ο Ηρακλής ήταν πάντα στην καρδιά μου. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ με την πείρα μου, αλλά και τις γνωριμίες μου. Θα πρέπει να μπουν τα πράγματα σε μια σειρά για να δούμε ποιο μπορεί να είναι το μέλλον του Ηρακλή και η επόμενη του μέρα», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στην «ArenaFM 89,4».

– Πολλοί θεωρούν ότι είστε σε θέση να αναλάβετε την ομάδα…

«Όχι σε καμία περίπτωση. Αυτή την στιγμή δεν είμαι έτοιμος να κάνω ένα τέτοιο εγχείρημα. Έχω όμως μια όρεξη να βοηθήσω με κάποιους μηχανισμούς στο κομμάτι του Eρασιτέχνη. Γιατί δεν μπορεί να υπάρξει Ηρακλής χωρίς Ερασιτέχνη».

– Σας πίκρανε ο Ηρακλής;

«Ο Ηρακλής δεν με πίκρανε καθόλου. Με πίκραναν αυτοί που διοικούν αυτή την ομάδα, αλλά και αυτοί που έχουν τις τύχες του ελληνικού αθλητισμού. Είναι απλά απαράδεκτοι. Δεν έχω μετανιώσει για τίποτα και το έχω πληρώσει πολύ ακριβά. Δεν έχει όμως νόημα να μπούμε σε αυτή την διαδικασία. Είναι μεγάλη μου ευχαρίστηση να βοηθήσω από τον ερασιτέχνη για να βρεθεί μια λύση για την επόμενη μέρα».

-Μπορεί όμως να βρεθεί μια λύση;

«Δεν γίνεται να μην μπορούμε να γνωρίζουμε ποια είναι η οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ και σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται. Δεν γίνεται να έχεις απαίτηση αν αποζημιωθείς από την στιγμή που πήρες μια ομάδα απαλλαγμένη από χρέη και στην συνέχεια να ζητάς χρήματα για να αποχωρήσεις».

 

 

«Να έρθουν νέα πρόσωπα»

Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ έχει άποψη για την επόμενη μέρα του Ημίθεου και αναφέρει χαρακτηριστικά: «Το μεγαλύτερο πρόβλημα του Ηρακλή, είναι ότι υπάρχει μια διοίκηση που λειτουργεί με μυστικότητα. Πρέπει να υπάρχει μια ειλικρινή στάση απέναντι στον κόσμο που αγωνιά για αυτή την ομάδα και κάθε χρόνια ζει τον ίδιο εφιάλτη, θα πρέπει είτε να αποσυρθούν για να έρθουν νέοι άνθρωποι και να βοηθήσουν την ομάδα, είτε να βρουν αυτοί την διάδοχη κατάσταση. Γιατί δεν γίνεται να παίζεις κάθε χρόνο με την ομάδα, τους παίκτες και τους φιλάθλους. Ο Ηρακλής δεν αξίζει τέτοια αντιμετώπιση από κανένα και πολύ περισσότερο από την υπάρχουσα διοικητική κατάσταση».

Καταλήγοντας ο Δημήτρης Χούλης συμπλήρωσε: «Είμαστε υποχρεωμένοι ο καθένας που αγαπά τον Ηρακλή να βοηθήσει με τον τρόπο του. Αν συμβεί αυτό δεν θα έχει ανάγκη κανένα. Μακάρι να βρεθεί σύντομα μια λύση και θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε προς αυτή την κατεύθυνση. Κάποιοι είχαν ενδιαφερθεί αλλά δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα αυτό».

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top