Απαντήστε μας, για το… καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου

Η BlueArena θυμίζει στον Γιάννη Κομπότη, ορισμένα ερωτήματα που λησμόνησε να συμπεριλάβει στην σημερινή ανακοίνωση της ΠΑΕ Λεβαδειακός.

Απόψεις, Επικαιρότητα

Ο Γιάννης Κομπότης ζητά να εφαρμοστεί ο Νόμος. Μαζί του. Άλλωστε ο “νόμος” στο θέμα της αδειοδότησης, είναι ό,τι προβλέπει η Προκήρυξη του πρωταθλήματος. Αν βρείτε την ποινή του υποβιβασμού για μη αδειοδοτημένες ΠΑΕ, ενημερώστε μας. Μήπως θέλετε να μιλήσουμε και για τον “νόμο” στην υπόθεση Πουρτουλίδη; 5-0 στο Διαιτητικό. Εκεί όπου δικάζουν κανονικοί δικαστές, οι οποίοι προφανώς γνωρίζουν τους νόμους καλύτερα από τον καθένα.

Το εξοργιστικό όμως της υπόθεσης δεν είναι ότι μία ΠΑΕ ζητάει την εφαρμοστούν οι Νόμοι. Το εξοργιστικό είναι ότι το ζητάει ο Κομπότης, στο πρόσωπο του οποίου καθρεπτίζεται ό,τι πιο αποκρουστικό υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Και φυσικά δεν είναι ο μοναδικός.

Όταν μιλάει ο Κομπότης για αδικία και εφαρμογή των νόμων, είναι σαν να ζητάει μία ιερόδουλη να μην υπάρχουν προγαμιαίες σχέσεις. Τόσο απλά.

Στα όσα ερωτήματα έθεσε δημοσίως ο Κομπότης, καλό θα είναι να προσθέσει ορισμένα ακόμη, αν για το καλό του ελληνικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου θα πρέπει να αγωνίζονται στην Super League, ΠΑΕ οι οποίες:

1. Διοικούνται από κάποιον που του έχει επιβληθεί απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο, επειδή το όνομά του εμφανίζεται σε καμιά 200αριά περίεργες συνομιλίες.

2. Έχουν ποδοσφαιριστές που καταγγέλλουν την ύπαρξη μαφίας, μιλούν ξεκάθαρα για μαύρα συμβόλαια και για στημένα παιχνίδια (Καπό)

3. Έχουν αφεντικό έναν άνθρωπο που απειλεί να σκοτώσει ποδοσφαιριστή και την οικογένειά του (Καπό).

4. Έχουν κατηγορηθεί για υπόθεση δωροδοκίας πριν από λίγα χρόνια.

5. Έκαναν πιο… σοφό τον Τροντ Σόλιντ, στο αλήστου μνήμης παιχνίδι Λεβαδειακός – Ολυμπιακός (3-0 στο 17′)

7. Έχουν αρχηγό έναν ποδοσφαιριστή που εντοπίστηκε να έχει κάνει χρήση αναβολικών ουσιών και με την αποδόσή του να επηρεάζει την εξέλιξη κρίσιμων αγώνων

Αν πιστεύει ο κ. Κομπότης ότι θα πρέπει να αγωνίζονται οι συγκεκριμένες ομάδες, εμείς θα του κάνουμε δώρο ένα cd με όλες τις επιτυχίες του Γιώργου Μάγκα και μία θήκη για το όπλο του…

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το info@bluearena.gr

Σχετικά Άρθρα

Δολοφονική επίθεση σε οπαδούς του Ηρακλή στις 40 Εκκλησιές!

Απόψεις

Back to Top