- Bluearena - https://bluearena.gr -

Μαραθώνια συζήτηση σε δύο άξονες με Βασιλειάδη

Μαραθώνια… ήταν η χθεσινή συνάντηση της αντιπροσωπείας μελών του Ηρακλή που απαρτίζουν την επιτροπή πρωτοβουλίας για την σωτηρία του συλλόγου με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, με το κλίμα ανάμεσα στις δύο πλευρές να είναι καλό.

Η συζήτηση των δύο πλευρών κινήθηκε σε δύο άξονες. Η αρχή έγινε με τον ποδοσφαιρικό Ηρακλή και στο σημείο που έχει φτάσει την ομάδα ο Σπύρος Παπαθανασάκης, ενώ στη συνέχεια ένα μεγάλο μέρος της κουβέντας αφορούσε τον Γ.Σ.

Στο πρώτο κομμάτι συζήτησης που αφορά τον ποδοσφαιρικό Ηρακλή, η αντιπροσωπεία μελών του Ημίθεου που απαρτίζουν την επιτροπή πρωτοβουλίας για την σωτηρία του συλλόγου, ανέλυσαν πως ο Σπύρος Παπαθανασάκης έφτασε την ομάδα σε αυτήν την τραγική κατάσταση. Μια ομάδα που την πήρε με ελάχιστα χρέη και έχει καταφέρει να τα αυξήσει τους τελευταίους περίπου 14-15 μήνες, όταν και σταμάτησε να ενδιαφέρεται για τον σύλλογο, ενώ στη συνέχεια έβαλε μπροστάρη τον Νίκο Καγιούλη με τον τελευταίο να μην έχει κάποιον θεσμικό ρόλο στην ΠΑΕ.

Το συγκεκριμένο θέμα αναλύθηκε πλήρως από τους εκπροσώπους του Ηρακλή, Λάκη Παπαϊωάννου, Φώτη Θέο και Γιώργο Κυρίτση, ενώ ζητήθηκε πρωτοβουλία της Πολιτείας ώστε να εκπαραθυρωθεί ο Σπύρος Παπαθανασάκης από την ΠΑΕ Ηρακλής.

Η συνάντηση όπως προαναφέραμε κινήθηκε σε καλό κλίμα ανάμεσα στις δύο πλευρές και στη συνέχεια αναλύθηκε και το θέμα του Γ.Σ. Ηρακλής.

Ο Γιώργος Κυρίτσης και ο Φώτης Θέος ανέλυσαν τα πάντα με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη να δίνει ιδιαίτερη προσοχή στο συγκεκριμένο θέμα που είναι ανοικτή πληγή για τον σύλλογο.

Πλέον, ο Υφυπουργός Αθλητισμού γνωρίζει τα πάντα για την κατάσταση στον Γ.Σ. αλλά και στον ποδοσφαιρικό Ηρακλή με τους ανθρώπους που εκπροσώπησαν τον Ημίθεο να αναμένουν λύσεις ώστε να βγει ο σύλλογος από το τέλμα.