Κούγιας: “Σημαντική νίκη για τον Ηρακλή”

Ο πρόεδρος της ΑΕΛ και “σύμμαχος” του Λεβαδειακού, Αλέξης Κούγιας, με δηλώσεις του μίλησε για την χθεσινή ήττα του συστήματος από τον Ηρακλή.

Διάφορα, Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο “AEL Radio”:

«Εξεδόθη μία απόφαση αν κι εγώ είχα μία διαφορετική άποψη. To θέμα το είχα αναδείξει από πιο πριν, όταν κινδυνεύαμε εμείς γιατί θα μπορούσαμε να είμαστε στη θέση του Λεβαδειακού.  Όταν όμως εκδίδονται αποφάσεις και μάλιστα από τακτικούς ανώτατους δικαστές πρέπει να το σεβαστείς. Ευτυχώς που δεν είμαστε στη θέση του Λεβαδειακού. Είναι μία σημαντική νίκη για τον Ηρακλή.

Η απόφαση βασίστηκε στην δηλώσεις του Πορτουλίδη πως έχει πάρει τα χρήματά του. Τώρα δεν μπορεί να γίνει τίποτα για την επιστροφή βαθμών, ο Ηρακλής δικαιώθηκε αμετάκλητα. Η μόνη ελπίδα που έχει ο Λεβαδειακός είναι αν γίνει δεκτό αυτό που αποφασίστηκε από το συμβούλιο της Super League και επιβεβαιώθηκε από την εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ, πως όποιος δεν πάρει αδειοδότηση υποβιβάζεται.

Εκεί υπάρχουν διαφορετικές τοποθετήσεις. Ο Ηρακλής θα επικαλεστεί πως αυτό δεν έχει προβλεφθεί στην προκήρυξη του πρωταθλήματος και από τη στιγμή που δεν υπάρχει ως διάταξη δεν μπορεί να γίνει κάτι. Αυτό θα κριθεί από το διαιτητικό δικαστήριο όπου θα καταλήξουμε.

Θα πρέπει να επικυρωθεί η βαθμολογία. Θα πρέπει να συγκληθεί το Δ.Σ. της Super League που θα πρέπει να πάρει μία απόφαση και είναι να μείνει ο Λεβαδειακός και να υποβιβαστεί ο Ηρακλής λόγω της απόφασης που έχουμε πάρει και ο Ηρακλής να προσφύγει διαιτητικό δικαστήριο όπου και θα κριθεί τι θα ισχύσει. Αν όμως υποβιβαστεί ο Ηρακλής λόγω αδειοδότησης, εκεί μπορεί να εμπλακεί κι ο Άρης. Αυτό το σημείο είναι κενό και χρειάζεται ερμηνεία».

Σχετικά Άρθρα

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top