ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΗΡΑΚΛΗ στο Διαιτητικό της ΕΠΟ!

H αλήθεια ΝΙΚΗΣΕ ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ!!!

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Η πρώτη και πιο σημαντική μάχη για τον Ηρακλή, είχε αίσια κατάληξη, καθώς με ομόφωνη απόφασή του το Διαιτητικό της ΕΠΟ, δικαίωσε τους “κυανόλευκους” για την υπόθεση του Νίκου Πουρτουλίδη και πλέον απομένει η υπόθεση της αδειοδότησης για να κερδίσει οριστικά και αμετάκλητα την συμμετοχή του στη Σούπερ Λιγκ ο Ηρακλής.

Oι “κυανόλευκοι” εξ’ αρχής είχαν πετύχει μία μεγάλη νίκη, καθώς, είχαν καταφέρει να πέσει στο κενό το αίτημα του Λεβαδειακού, για να κριθεί ως αναρμόδιο το Διαιτητικό να κρίνει την συγκεκριμένη υπόθεση.

Η απόφαση που βγήκε πριν λίγα λεπτά (σ.σ. θα ανακοινωθεί επισήμως αύριο), ήταν υπέρ του Ηρακλή με αποτέλεσμα να του επιστραφούν οι τρεις βαθμοί που είχαν (προσωρινά όπως αποδείχτηκε) αφαιρεθεί από την βαθμολογία του και μέχρι νεοτέρας, διατηρεί τη θέση του στο πρωτάθλημα, ωστόσο εκκρεμεί η απόφαση για το θέμα της αδειοδότησης.

Για την ώρα ο Ηρακλής, βγήκε κερδισμένος από μία μεγάλη “μάχη”, ωστόσο τίποτα δεν έχει κριθεί, καθώς ως γνωστόν, δεν έχει καταφέρει να αδειοδοτηθεί σε δεύτερο βαθμό με την τύχη του να κριθεί οριστικά και αμετάκλητα και πάλι στο Διαιτητικό της ΕΠΟ, εκεί όπου θα προσφύγουν εκ νέου, τις επόμενες ημέρες οι άνθρωποι του συλλόγου.

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top