“Υπάρχει το διαιτητικό με τακτικούς δικαστές και αποφασίζουν οι ομάδες να πέσει ο Ηρακλής”

Οι δηλώσεις του Λάκη Παπαϊωάννου

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5 φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος του Ηρακλή, Λάκης Παπαϊωάννου, και μίλησε για την κατάσταση στον Γηραιό, τη λύση που πρέπει να βρεθεί με τον Παπαθανασάκη, το διαιτητικό δικαστήριο και τις αδειοδοτήσεις.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την κατάσταση στον Ηρακλή: «Εμείς αφουγκραζόμενοι την κατάσταση που υπάρχει, δεν μπορούμε να υποκαταστήσουμε την διοίκηση που έχει την ευθύνη, θέλουμε να ξεσηκώσουμε τον κόσμο σε αυτό που πάει να γίνει είναι παράνομο και καταχρηστικό. Εχουμε κανονίσει ραντεβού με την κ.Νοτοπούλου, τον Γραμμένο αλλά θα προσπαθήσουμε να μιλήσουμε και με τον Περιφερειάρχη. Η ουσία είναι ότι θέλουμε να ενημερώσουμε τον κόσμο, να μείνει ο Ηρακλής στην κατηγορία».

 

Για τη λύση με τον Παπαναθανασάκη: «Μακάρι να τελειώσει η περιπέτεια με την παραμονή και θα έχουμε όλο τον χρόνο να ασχοληθούμε με την διάδοχη κατάσταση. Κατάλαβε και ο πρόεδρος ότι είναι ανεπιθύμητος από τον κόσμο του Ηρακλή, πρέπει να βρεθεί διάδοχη κατάσταση. Θα βρεθεί κάποιος επενδυτής, είναι μεγάλη ομάδα ο Ηρακλής, ειδικά άμα μείνει στην κατηγορία».

 

Για το διαιτητικό δικαστήριο και τις ελπίδες του Ηρακλή: «Είναι δυνατόν να αποφασίζει το ΔΣ της Σούπερ Λιγκ; Τι είναι το συμβούλιο των προέδρων, είναι κάποιο όργανο; Ειδικά από τη στιγμή που ο Πουρτουλίδης έχει πει ότι έχει εξοφληθεί».

 

Για το αν μπορούν οι πολιτικοί να βοηθήσουν στο να κερδίσει την υπόθεση στο διαιτητικό: «Μα είναι το νόμιμο, να μείνει ο Ηρακλής. Αν ήταν κάτι παράνομο δεν θα ήμουν εδώ. Ο Ηρακλής δεν έχει πέσει ποτέ αγωνιστικά. Έκαναν φωτογραφική διάταξη για τον Λεβαδειακό, γιατί αν ίσχυε αυτό με τις αδειοδοτήσεις και έπεφτε ο Ηρακλής και θα ανέβαινε ο Αρης και όχι να έμενε ο Λεβαδειακός. Οι ομάδες της Θεσσαλονίκης πρέπει να είναι ενωμένες. Υπάρχει διαιτητικό δικαστήριο με τακτικούς δικαστές και αποφασίζουν οι πρόεδροι των ομάδων να πέσει ο Ηρακλής; Δεν γίνεται αυτό, εγώ είμαι με τη νομιμότητα».

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top