Ανακοίνωση ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ υπέρ Ηρακλή

Εστω και με καθυστέρηση το κυβερνών κόμμα πήρε θέση.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Θέση για τα όσα συμβαίνουν εις βάρος του Ηρακλή πήρε χθες με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ. Συγκεκριμένα το τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού τονίζει:

«Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α ανέκαθεν υποστήριζε ότι οι αγώνες θα πρέπει να κερδίζονται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.
Τα εντεταλμένα όργανα του ποδοσφαίρου μας, π.χ., η Ε.Π.Ο., η Superleague οφείλουν να διαθέτουν ξεκάθαρους κανονισμούς που θα ισχύουν για όλους από την αρχή της χρονιάς και θα εξασφαλίζουν πως οι τίτλοι και οι θέσεις δεν θα κρίνονται στις δικαστικές αίθουσες αλλά μέσα στα γήπεδα.
Για άλλη μια φορά, μια ιστορική ποδοσφαιρική ομάδα, ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης, κινδυνεύει με υποβιβασμό λόγω της ανεπάρκειας του ποδοσφαιρικού συστήματος να υπερασπιστεί την αξιοπιστία των πρωταθλημάτων που διοργανώνει.
Απαιτείται άμεσα από τους διοικούντες του ποδοσφαίρου να θέσουν σε εφαρμογή όλες τις ασφαλιστικές δiκλείδες ώστε αυτοί που αγωνιστικάν να εισπράττουν το αποτέλεσμα της δουλειάς τους στο γήπεδο.
Ταυτόχρονα η πολιτεία οφείλει να εξασφαλίσει πως οι παράγοντες που έχουν την οικονομική διαχείριση θα πρέπει να πληρώνουν τα χρέη, κι η ανεπάρκειά τους να μην καταδικάζει τις ομάδες».

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

“Πρόθυμος για τη διαδοχή μου, χωρίς τελεσίγραφα και επικοινωνιακά τεχνάσματα”

Ποδόσφαιρο

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top