Παντελίδης: “Αδειασαν όλη την προσπάθειά μας”

Ο Σάββας Παντελίδης για τις εξωαγωνιστικές αποφάσεις που οδηγούν τον Ηρακλή στη Football League.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Όσα είπε στον ArenaFM 89.4 ο Σάββας Παντελίδης:

Για το θέμα του Πουρτουλίδη: «Πραγματικά αυτή η απόφαση αδειάζει όλη την προσπάθεια που κάναμε. Σίγουρα υπάρχει μια απογοήτευση για ποιον λόγο γίνανε όλα αυτά, αλλά έχω μια ελπίδα ότι τελικά δεν θα ισχύσει αυτό».

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Αισθάνομαι πραγματικά πολύ χαρούμενος που δούλεψα για αυτή την ομάδα. Μια ομάδα που χωρίς να υπάρχει κάποιο δέσιμο από την αρχή, δέθηκα πολύ και πραγματικά είμαι ευτυχισμένος που πέρασα από εκεί».

Θα υπογράψετε κάπου αλλού ή θα περιμένετε να δείτε τι θα γίνει με τον Ηρακλή: «Αν υπάρχει κάποια διάδοχη κατάσταση που θα μπορεί να διασφαλίσει ότι αυτή η ομάδα θα λειτουργήσει σωστά, ασφαλώς σε μια ζυγαριά βάζει όλο αυτό το μεγαλείο αυτής της ομάδας. Έτσι πως είναι πάντως η κατάσταση αυτή τη στιγμή σίγουρα δεν μπορείς να πεις πολλά. Μίλησα με τον κ.Καγιούλη για το αν θα υπάρχει διάδοχη κατάσταση αλλά δεν ήταν κανείς έτοιμος για να μου δώσει μια ξεκάθαρη απάντηση».

Μιλάτε με τους παίκτες του Hρακλή; «Μιλάω με αρκετά παιδιά αλλά είναι σε μια περίοδο σύγχυσης. Πρέπει να ξεκαθαρίσουν πολλά πράγματα».

Η κορυφαία σας στιγμή με τον Ηρακλή: «Θα έλεγα δυο είναι οι καλύτερες στιγμές. Τα δυο τελευταία εντός έδρας παιχνίδια. Αυτές οι γεμάτες συναισθήματα στιγμές στην λήξη των αγώνων».

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top