Athens Club: “Ολοι σας και μόνοι μας”

Ανακοίνωση εξέδωσε το Iraklis Athen Club με αφορμή τη χθεσινή υπόθεση αφαίρεσης τριών βαθμων από τον Ηρακλή.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει αυτή:

24 Μαϊου 2017.

Η ημέρα που για 3η φορά στην ιστορία ο ΗΡΑΚΛΗΣ μας υποβιβάζεται στα χαρτιά.

Η ημέρα που πέφτουν και πάλι οι μάσκες και αποκαλύπτεται για ακόμα μια φορά η σαπίλα του ελληνικού πολιτικού, επιχειρηματικού και ποδοσφαιρικού κατεστημένου.

Η ημέρα που “ολιγάρχες”, “έμποροι”, σε αγαστή συνεργασία με τους προ μιας εβδομάδας “εχθρούς” τους, ψηφίζουν κατά του Ηρακλή για να κρατήσουν την πιο στημένη ομάδα στην κατηγορία – η οποία παρά το διπλό της στους “έτερους δορυφόρους” και κατά τα άλλα αγνούς της πλατείας – έπεσε στο χορτάρι. Απόντες από την ψηφοφορία βέβαια και αυτοί που υποτίθεται μισούν αυτή τη στημένη ομάδα, οι “λαθρέμποροι”.

Παρόντες, βεβαίως βεβαίως, οι απατεωνίσκοι-άρματα που διοικούν τον ποδοσφαιρικό Ηρακλή στους οποίους ευχόμαστε ό,τι χειρότερο στους ίδιους και σε ό,τι αγαπάνε.

Η αηδία και η σιχαμάρα είναι οι μόνες λέξεις που μπορούν να περιγράψουν για ακόμα μια φορά αυτό που βιώνει ο κάθε Ηρακληδέας που ποτέ δε προσκύνησε, που ποτέ δεν υπέκυψε σε εκβιασμούς, δεν έγινε πρόβατο και δεν καθοδηγήθηκε από κανενός τα λεφτά.

Καλούμε το ιδρυτικό σωματείο και τον Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ, ως θεματοφύλακες αυτής της ιερής ιδέας, με την οποία μας μεγάλωσαν οι παππούδες μας και οι πατεράδες μας, να πράξουν ό,τι είναι δυνατό, ώστε ο ΗΡΑΚΛΗΣ μας να ελευθερωθεί από το ζυγό. Δηλώνουμε απερίφραστα ότι θα είμαστε στο πλευρό της ομάδας πολύ περισσότερο σε ερασιτεχνικά πρωταθλήματα και θα πρεσβεύουμε με πίστη και περηφάνια τα ιδρυτικά ιδεώδη αυτού του τεράστιου συλλόγου που δεν είναι άλλα από την Ελευθερία και την Τιμή!

ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ
1000 ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΑΚΛΗΣ

IRAKLIS ATHENS CLUB

Σχετικά Άρθρα

“Στα όπλα” οι “παλιοσειρές” του οπαδικού κινήματος για αδειοδότηση και Καυτανζόγλειο!

Ποδόσφαιρο

Back to Top