Η Σούπερ Λίγκα υποβιβάζει τον Ηρακλή!

Συμμαχία Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ υπέρ του Κομπότη! Μόνο ο Ατρόμητος στήριξε τον Ηρακλή στην ψηφοφορία.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ένα ακόμη σκάνδαλο εις βάρος του Ηρακλή, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Στην ψηφοφορία για την υπόθεση του Νίκου Πουρτουλίδη, εννιά ομάδες στήριξαν το αίτημα του Λεβαδειακού, τρεις ψήφισαν λευκό και μόνο ο Ατρόμητος στήριξε τον Ηρακλή.

Κάτι που έχει ως συνέπεια η Σούπερ Λίγκα να αποφασίζει την αφαίρεση τριών βαθμών από τον Ηρακλή και την παραμονή του Λεβαδειακού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η απόφαση πάρθηκε με ψήφους 9-2, ενώ υπήρχαν τρία λευκά και τρεις απόντες. Ο Ηρακλής κι ο Ατρόμητος ήταν αυτοί που ψήφισαν κατά, οι τρεις απόντες ήταν η ΑΕΚ, με τη Βέροια και τον Πλατανιά, ενώ τα λευκά προέρχονταν από Ξάνθη, Παναιτωλικό κι ΕΠΟ.

Ως εκ τούτου ανάμεσα σε αυτούς που ψήφισαν για την αφαίρεση βαθμών -και του υποβιβασμού- του Ηρακλή και υπέρ της παραμονής του Λεβαδειακού ήταν μεταξύ άλλων ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και o ΠΑΟΚ.

Με την επιβολή του -3, ο Ηρακλής υποχωρεί στους 26 βαθμούς, όσους και ο Λεβαδειακός, με τους “κυανόλευκους” όμως να υστερούν στην ισοβαθμία (νίκησαν 1-0 εντός κι έχασαν με 3-0 εκτός έδρας).

Σχετικά Άρθρα

“Στα όπλα” οι “παλιοσειρές” του οπαδικού κινήματος για αδειοδότηση και Καυτανζόγλειο!

Ποδόσφαιρο

Back to Top