AΘ10: “Το μίσος που φυτεύετε μέσα στις ψυχές μας, θα το βρείτε σύντομα μπροστά σας”

Οργή και μία… υπόσχεση από την ΑΘ10 για τον υποβιβασμό του Ηρακλή.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει αυτή:

ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ…

Χαιρετούμε φίλους και εχθρούς, συνοδοιπόρους και αντιπάλους, από την Κολομβία των Βαλκανίων και συγκεκριμένα από το Μεδεγίν της βορείου Ελλάδος. Σας χαιρετούμε από τον τόπο όπου όλα εξαγοράζονται όσο όσο για λίγα ευρώ!

Τον ΗΡΑΚΛΗ ιστορικά τον υποβίβασε η νέα δημοκρατία το 1980, το πασοκ το 2011 και ο συριζα με τους ανελ το 2017. Για τον υποβιβασμό του 1980 πρωτοστάτησε η ομάδα του παοκ, για τον υποβιβασμό του 2011 πρωτοστάτησαν οι ομάδες δορυφόροι του ολυμπιακού, για τον υποβιβασμό του 2017 πρωτοστάτησαν οι ομάδες δορυφόροι του ολυμπιακού και του παοκ και από κοντά ο παναθηναϊκός ο όποιος διοικητικά ολοφάνερα έχει διαβρωθεί από το σύστημα το οποίο πολεμούσε.

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ δεν υποβιβάστηκε ΠΟΤΕ αγωνιστικά. Τον ΗΡΑΚΛΗ τον ρίχνουν εδώ και χρόνια κατ’ αυτό τον τρόπο διότι είναι ένα τεράστιο μέγεθος οπαδικά και ιστορικά για να χωρέσει σε άρμα αλλά από την άλλη είναι ένα ελάχιστο μέγεθος διοικητικά για να μπορέσει να σταθεί μόνος του απέναντι σε αυτή τη σαπίλα.

Η παρούσα διοίκηση η οποία για άλλη μια φορά θα επαναλάβουμε ότι είναι “φυτευτή”, έφερε με επιτυχία εις πέρας την αποστολή της. Αυτά θα γράψει η ιστορία! Με αυτά θα μεγαλώσουν και θα γαλουχηθούν οι επόμενες γενιές ηρακληδέων! Το μίσος που φυτεύετε μέσα στις ψυχές μας, θα το βρείτε σύντομα μπροστά σας!

ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ… ΜΟΝΟ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ… ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΙΟΜΑΣΤΕ, ΔΕΝ ΣΚΥΒΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ… ΚΑΙ ΑΣ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ!!!

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top