Ξανά στους δρόμους από αύριο τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ

Τέλος η επίσχεση εργασίας, “ανάσα” για την πόλη…

Διάφορα, Επικαιρότητα

Λύνουν το χειρόφρενο στα λεωφορεία τους αύριο οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ, βάζοντας τέλος στην επί εννέα ημερών επίσχεση εργασίας που ταλαιπώρησε το επιβατικό κοινό της Θεσσαλονίκης.

Εξηγώντας ότι σήμερα οι εργαζόμενοι έλαβαν τις σχετικές δεσμεύσεις για καταβολή των δεδουλευμένων Μαρτίου, Απριλίου και του δώρου Πάσχα έως αύριο Τετάρτη το πρωί, ο πρόεδρος του Συνδικάτου Εργαζομένων στον Οργανισμό, Δημήτρης Τσερμενίδης, είπε χαρακτηριστικά:

«Έχει συμφωνηθεί τα ποσά να καταβληθούν και γίνεται προσπάθεια να κλείσει οριστικά το ζήτημα αύριο το πρωί. Έτσι, σεβόμενοι την πόλη, τους εργαζόμενους και τους μαθητές, πήραμε την απόφαση να αναστείλουμε την επίσχεση εργασίας και να ξεκινήσουμε τα δρομολόγια κανονικά από αύριο».

Μιλώντας στη Voria.gr, ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Χρήστος Στεφανίδης, τόνισε τη δεδομένη στιγμή οι δύο ΚΥΑ για την καταβολή των χρημάτων, η μία της Διαιτησίας που κέρδισε ο Οργανισμός και η έτερη της προεκταμίευσης της επιχορήγησης για τον μήνα Ιούνιο, έχουν ήδη υπογραφεί από τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Χρ. Σπίρτζη, και αναμένεται η υπογραφή από τον Ευκλ. Τσακαλώτο ή τον Γ. Χουλιαράκη, ώστε ο ΟΑΣΘ να πάρει κλειδάριθμους και να καταθέσει, με τη σειρά του, τους μισθούς στους εργαζόμενους.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top