Στους Χορτατζήδες ο Βέλλιος

Σε οικείο περιβάλλον ο επιθετικός της Νότιγχαμ Φόρεστ

Διάφορα, Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Η σεζόν στην Championship της Αγγλίας ολοκληρώθηκε, ο Απόστολος Βέλλιος είχε σημαντική συμβολή και πολλοί φίλοι των Reds περίμεναν να πάρει περισσότερες ευκαιρίες και συμμετοχές. Ο πρώην επιθετικός του Ηρακλή πέτυχε και το ωραιότερο γκολ όπως ψηφίστηκε από τους οπαδούς της Νότιγχαμ Φόρεστ στο καταπληκτικό ανάποδο ψαλίδι κόντρα στη Ρόδεραμ.

Πλέον ο Απόστολος Βέλλιος έχει επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη για τις καλοκαιρινές διακοπές του, για να βρεθεί ξανά σε οικείο οικογενειακό περιβάλλον πριν τη νέα σεζόν και την προετοιμασία με την αγγλική ομάδα. Αυτό το οικείο οικογενειακό περιβάλλον είναι και ο… Ηρακλής! Ουδέποτε έκρυψε τη δεδομένη αγάπη του για την ομάδα άλλωστε, ρωτά και ενδιαφέρεται για τις εξελίξεις και προφανώς είναι ιδιαίτερα προβληματισμένος για την κατάσταση που βιώνει ο Ηρακλής.

Πριν από λίγες ημέρες συνάντησε τους πρώην συμπαίκτες του στον Ημίθεο, Άγγελο Χαντί και Γιώργο Σαραμαντά. Σήμερα το απόγευμα όμως βρέθηκε στους Χορτατζήδες που πραγματοποιούν προπονήσεις οι πιτσιρικάδες των «κυανόλευκων» ακαδημιών. Σ’ αυτές συμμετέχει ο μικρός αδελφός του, Αναστάσης, και φυσικά ο Απόστολος Βέλλιος ήταν στο… επίκεντρο του ενδιαφέροντος όλων.

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top