Δεν μπορείτε να κοροϊδέψετε ΚΑΝΕΝΑΝ…

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ σας στην κωμική σας ανακοίνωση…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Λίγες μόνο ημέρες πριν την ψηφοφορία της… ντροπής που υποβίβασε τον Ηρακλή, η BlueArena, είχε δημοσιεύσει τούτο το θέμα, το οποίο ανέλυσε διεξοδικά το ποιόν του Γιάννη Κομπότη και του Λεβαδειακού.

Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης του συλλόγου της Βοιωτίας, τους το (ξανά) ποστάρουμε για να γνωρίζουν όλοι ποια είναι η αλήθεια.

Δείτε παρακάτω:

Ο Κομπότης, οι συμμαχίες, το κατώφλι του ειδικού ανακριτή διαφθοράς, οι εξαγωνιστικές σωτηρίες, οι ψηφοφορίες, το έργο που επαναλαμβάνεται προκλητικά τα τελευταία χρόνια

Είναι η τέταρτη φορά τα τελευταία επτά χρόνια που ο Κομπότης επιδιώκει να κερδίσει κάτι στα χαρτιά.

Ποντάροντας βεβαίως στις συμμαχίες, στις ψηφοφορίες και στο δαιδαλώδες σκηνικό που σχηματίζεται. Το έργο είναι κακόγουστα χιλιοπαιγμένο για έναν άνθρωπο ο οποίος όταν είχε περάσει το κατώφλι του ειδικού ανακριτή διαφθοράς, Γιώργου Ανδρεάδη, πριν από δύο χρόνια (Απρίλιος του 2015) του είχε απαγορευτεί (http://www.sport24.gr/football/ellada/telos-apo-to-podosfairo-o-kompoths.3436043.html) η ενασχόληση με το ποδόσφαιρο.

Βέβαια είναι και η πολύμηνη διοικητική ανυπαρξία του Ηρακλή που βάζει πάλι στα πόδια του συλλόγου τέτοιες καταστάσεις. Από την άλλη όμως, δεν γίνεται αυτή η χιλιοπαιγμένη κοροϊδία να συνεχίζεται ενώ -τριγύρω- διαφημίζεται η διάθεση… εξυγίανασης του ποδοσφαίρου.

Την ίδια στιγμή που για την υπόθεση Πουρτουλίδη υπάρχει το χαρτί του εξοφλητηρίου, συνεχίζουν να διατηρούν το θέμα και να το πηγαίνουν στην ψηφοφορία. Δεν μπορεί η Πολιτεία να κάνει πως δεν γνωρίζει, τα έργα του καθενός.

Το 2010

Το 2010 ο Λεβαδειακός είχε υποβιβαστεί. Ο Κομπότης κυνηγούσε τον Ηρακλή για να πάρει τη θέση του στη Σούπερ Λίγκα, στο πεδίο των αδειοδοτήσεων. Τριγύρω είχαν καταγραφεί σκάνδαλα σκανδάλων, η ιστορία όμως εξελίχθηκε μόνο Ηρακλή κόντρα με Λεβαδειακό. Με τον κόσμο του Ηρακλή να πλημμυρίζει τους δρόμους και να φτάνει μέχρι έξω από τα γραφεία της Ε.Π.Ο., ο Ηρακλής πήρε την άδεια σε δεύτερο βαθμό και ο Λεβαδειακός πήγε στη Β’ κατηγορία.

Το 2011

Η επόμενη σεζόν βρήκε τον Λεβαδειακό στη Β’ Εθνική. Στο τέλος της, το 2011, στη Σούπερ Λίγκα, ο Αστέρας Τρίπολης ήταν αυτός που πήρε τη θέση του Ηρακλή, αφού παρέμεινε στην κατηγορία (από την Επιτροπή Εφέσεων) ενώ η Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας είχε υποβιβάσει (σε πρώτο βαθμό) τον Αστέρα και στη συνέχεια το Διαιτητικό Δικαστήριο κρίθηκε… αναρμόδιο.

Ο Ολυμπιακός Βόλου και η Καβάλα υποβιβάζονται και η κλήρωση του Πρωταθλήματος γίνεται με ομάδες “Α” και “Β”. Οι ομάδες αυτές, τελικώς, ήταν δύο από τη Β’ Εθνική, ο Λεβαδειακός και η Δόξα Δράμας και ο Λεβαδειακός ανεβαίνει στη Σούπερ Λίγκα αφού προηγουμένως είχε ξεπεράσει τους… σκοπέλους της δικαιοσύνης για υποθέσης όπως ένα ματς με τα Τρίκαλα (ο τερματοφύλακας Πουρής των Τρικάλων είχε καταγγείλει απόπειρα δωροδοκίας) και το μάτς με την Ηλιούπολη. Ετσι, στη Σούπερ Λίγκα είναι μαζί και ο Αστέρας και ο Λεβαδειακός.

Σας αρέσει η ρουλέτα; Μάθετε με ένα κλικ τα πάντα

Το 2015

Τη σεζόν 2014-2015 ο Λεβαδειακός τερματίζει στην 15η θέση και η Κέρκυρα στην 10η. Για τη μετοχική σύνθεση της Κέρκυρας υπάρχει δικαστική διαμάχη.

Στις 28 Ιουλίου 2015 η Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λιγκ με ψήφους δυο υπέρ και μια κατά, αθώωσε την ΑΟ Κέρκυρα για την υπόθεση της μεταβίβασης των μετοχών της (http://www.tovima.gr/relatedarticles/article/?aid=726031)κάτι που σήμαινε την παραμονή στην κατηγορία. Στις 18 Αυγούστου το 2015 όμως (http://www.onsports.gr/podosfairo/superleague/story/497259/oristiko-menei-o-levadeiakos-epese-i-kerkyra) το Διαιτητικό Δικαστήριο (εκείνο που κάποτε ήταν… αναρμόδιο για τον Ηρακλή) έβγαλε απόφαση για υποβιβασμό Κέρκυρας και παραμονή Λεβαδειακού.

Αυτά δεν τα ξέρει η Πολιτεία; Δεν τα ξέρουν αυτοί που τόσα χρόνια είναι στο ποδόσφαιρο; Από το 2010 και μετά, ο Λεβαδειακός ανέβηκε (το 2011) στα χαρτιά, κέριδσε μία ακόμη υπόθεση (το 2015) και κυνήγησε μία άλλη, το 2010. 

Σχετικά Άρθρα

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top