Από τη Σκύλλα στη Χάρυβδη

Οι δύο ευθείες απειλές για τον Ηρακλή

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Σε πρώτο βαθμό ο φάκελος της αδειοδότησης δεν πέρασε. Η διοικητική ανικανότητα-ανυπαρξία Παπαθανασάκη-Καγιούλη αποτυπώθηκε στον άδειο φάκελο που έστειλε η ΠΑΕ και «κόπηκε» για πέντε λόγους. Στη διαδικασία της έφεσης οι ελπίδες είναι εξίσου λιγοστές, ελάχιστες κι αυτό γιατί πρέπει να διευθετηθούν όλες αυτές οι ληξιπρόθεσμες οφειλές. Αυτές που άφησαν Παπαθανασάκης-Καγιούλης εδώ και καιρό. Θα της διευθετήσουν μέσα σε… ώρες; Ερώτημα ρητορικό.

Στο θέμα της αδειοδότησης όμως μπορεί να έχει επισημοποιηθεί απόφαση υποβιβασμού, αλλά αυτή δεν έχει συμπεριληφθεί στον Κ.Α.Π. και την προκήρυξη του πρωταθλήματος της Super League. Βάσει αυτού υπάρχουν αρκετοί νομικοί που ισχυρίζονται πως δεν θα πρέπει να υποβιβαστεί ο Ηρακλής, αλλά να παίξει στη Super League με περιορισμό μεταγραφών μη αδειοδότησης όπως και φέτος.

Από τη Σκύλλα, στη Χάρυβδη… Δεν είναι όμως μονάχα το θέμα αδειοδότησης που απειλεί ευθέως τον Ηρακλή. Είναι και η περίπτωση Πουρτουλίδη. Το αίτημα του Λεβαδειακού για αφαίρεση 3 βαθμών που επιστράφησαν τον Ιανουάριο στον Ηρακλή, κακώς όπως λένε στη Βοιωτία, θα εξεταστεί μεθαύριο Τετάρτη στη Super League. Στο Δ.Σ. αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά και πιθανώς μέσω ψηφοφορίας των μελών της αν σωστά δόθηκαν πίσω οι βαθμοί στον Ηρακλή, άρα δεν πρέπει να αφαιρεθούν τώρα ή αν κακώς τους επέστρεψε η Super League και πρέπει να τους πάρει πίσω πριν την επικύρωση της βαθμολογίας (και σ’ αυτή την περίπτωση σε ισοβαθμία να ευνοηθεί και να παραμείνει ο Λεβαδειακός έναντι του Ηρακλή).

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top